Monday, April 21, 2014

Weekend Tak Cukup Kuota.


Assalamualaikum....




Jumaat lepas abang Adam ke Hulu Langat...join camping persatuan bulan sabit merah anjuran sekolah dia... 3 hari 2 malam kat sana ... so weekend agak sunyi skit la... especially buat Hannah coz takde sape nak menyakat dia...

Plan awal nak stay kat hotel mana-mana... hilang skit rasa sunyi kan... pikir2 balik macam rugi duit je... tak best jugak coz takde Adam... hotel2 yg nak pilih pun semua dah penuh....

Kami bawak Hannah jalan-jalan kat KLCC & Aquaria je la hehe... 





Tunggu ayah beli tiket...





Gambar kat dalam tu banyak gelap gelita ...tapi nak letak jugakkk...






Eynda ni kalau pegi tengok ikan2 asyik teringat ikan bakar aje haha.... 





Posing manjer kat tepi octopus!





Comel kan kucing tu? Misai mengancam!





Dah habis tengok hidupan laut kita jalan-jalan shopping pulak... sampai letih minah ni... ngantuk la... tak larat la... ni posing ala-ala citer hantu katanyer...

Hari ahad sebelum ambik abang Adam bawak Hannah jalan-jalan makan tengahari...singgah Plaza Shah Alam kejap... Abang Adam pesan nak makan nasi arab so tapau kat Sahara Tent dalam Plaza Shah Alam tu....

Hari ni abang Adam MC sebab muntah2 :-( 

Eynda tak tunggu lama...terus bawak gi klinik... kalau duduk kat rumah je tetiba muntah tak la panik sangat... ni sebab baru balik dari camping kat dlm hutan bersungai so agak cuak... hopefully takde yg serius la... nasib baik tak demam cuma dah dehidrated dah dia coz air banyak keluar bila muntah... doktor dah pesan kalau dia demam malam ni atau esok bawak dtg klinik lagi...  dah makan ubat tu....tido je ... lembik tak bermaya... makan roti gardenia sekeping pun tak habis & muntah balik...biar dia berehat...

Doakan abang Adam sembuh cepat ye... InsyaAllah...














5 comments:

syalinda johari said...

Adam, moga cepat sembuh naa...

take care...

izzeyda said...

Semoga Adam cepat sembuh..

acik idah said...

Kesian Adam... mungkin dia minum air tak masak kot... biasala kalau camping2 nie... moga Adam cepat sembuh...

ayu Ismail said...

Ciannya adam..moga cepat sembuh

Nida Mohd said...

hannah kelakar..sempat dia posing hantu ek..hihihihi..

abg adam kuat mesti cepat sembuh..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails