Monday, April 21, 2014

Sammara Shawls.


Assalamualaikum.....






Tercari-cari shawl comel2? Eynda ada 4 helai shawl baru..... material chiffon georgette... tak terlalu licin sebab kainnyer berkualiti.... seller ni ada tukang jahitnyer sendiri so shawl2 ini bukan dari kilang... harga sehelai RM38... berbaloi dgn usaha seller cari kain sendiri & hasil jahitan tukang jahit secara eksklusif kan... mungkin susah nak jumpa seboria dgn kita hehe...





"Model" menggayakan salah satu shawl dari Sammara Shawl... suka la design shawl ni... design yg cute.... boleh digayakan ikut suka hati :-)







Kawan-kawan boleh follow Instagram Sammarashawls utk lihat sendiri shawl2 yg mereka jual... terbaru promosi mereka, poslaju adalah free sehingga tarikh 30hb April 2014.....share gambar anda memakai shawl yg dibeli dari Sammara Shawls utk memenangi sehelai shawl & hadiah misteri dari pihak Sammara Shawl... 

So tunggu apa lagi??

Eynda pun nak join ni hehehe....




7 comments:

Z@i Z@mR33 said...

shawl yg sis pkai tu sweet la

izzeyda said...

cantik la kak Eynda pakai shawl nih..apapun smoga bjaya memenangi shelai shawl dari Sammara Shawl ye..

syalinda johari said...

cantik shawl kak enyda pakai...orangnya pun cantik

ietams said...

good luck kak eynda!
boleh menang nii

Nurul said...

Suka sgt tengok orang pakai shawl... tapi x berapa reti belit shawl... yang K Eynda pakai tu sweet sgt, sama ngan orangnya... ^__^

Husein Rider said...

akak nampak muda la.. walaupun dah ada anak..

dalila said...

wahhh..comei model..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails