Monday, April 7, 2014

Amelia Shafer Photography.



Assalamualaikum.......

Pernah dengar tak nama Amelia Shafer??

Amelia Shafer Photography??


Amelia ni photographer.... bagi eynda Aemie memang dah profesional.... especially utk ambik gambar2 newborn antara umur 5 hari - 20 hari...bukan senang ok... perlukan kesabaran yg tinggi jugak tu.... nak ambik gambar kanak-kanak pun kita kena bersabar banyak... macam2 peel budak2 ni.... percayalah.... dah tengok Hannah berposing dgn Aemie.... Aemie pandai buat Hannah selesa... awal2 Hannah agak dingin...malu... last2 terkeluar gak dari mulut Hannah... "Hannah tak malu dah..." terus posing sakan! :-D 









Aemie di dalam siaran Apa Kata Wanita Bersama Zamzarina di TV1 & Harian Metro Jun 2013. 


Dah 2 tahun beroperasi atas nama Amelia Shafer Photography.... Aemie menetap di Pulau Pinang tapi banyak menerima job dari luar Pulau Pinang seperti Kuala Lumpur...Shah Alam...Putrajaya... serta lain2 tempat... Aemie akan turun ke Kuala Lumpur sebulan sekali. 


Aemie sedia buat photoshoot utk maternity.... newborn... baby...kanak-kanak...event utk birthday atau cukur jambul dan sebagainya.... Amelia Shafer Photography ada sediakan pekej 3 in 1 iaitu Maternity ---> Newborn ---> Aqiqah.

Jangan risau bab props ye kawan-kawan.... Aemie akan sediakan props dan kebayakkannya eksklusif... Hannah hari tu pun cuma sediakan baju je... yg lain Aemie tanggung beres hehehe.... kalau newborn tu kekadang susah kita nak cari tempat photoshoot yg selesa kan... boleh jugak buat kat rumah client...macam eynda hari tu nak senang je... cari tempat2 yg dekat dgn rumah... Aemie sanggup datang tau....

Jom cuci mata tengok gambar2 yg Aemie ambik... boleh cair hati...comel2 belaka...macam2 posing...























































Comel2 kan? Cantik kan gambar2 yg Aemie ambik?

Sekarang nak tunjuk gambar2 Hannah pulak...


























Amacam?? Nanti2 eynda tepek lagi gambar2 Hannah.... ada 4 pasang baju ok masa photoshoot tu hehe.... seronok Hannah.....

Kita boleh ambik pekej antara RM588-RM1588....

Lebih mudah berurusan dgn Aemie sendiri... 

Kawan-kawan boleh refer di Instagram Amelia Shafer Photography.

Email : ameliashafer@yahoo.com
Whatsapps :  012-4707224



Bertuah anak2 sekarang...kecik2 lagi dah boleh simpan kenangan dgn gambar2 cantik.... ibu bapa pun mesti nak yg terbaik utk kenangan masa depan kan.... jom jom contact Aemie....






5 comments:

syalinda johari said...

Hannah...awak ni cantik la..leh jadi model iklan neh..hehhee

acik idah said...

Seriouss.. memang cantik2 gambar hasil karya aemie nie...

Gambar nie hannah nampak dah tinggi... dan kurus skit.. cantik hannah... :)

Rizziela said...

bestnya..Hannah memang comel

BUNDA a.k.a KN said...

Assalam,,,

memang cantik..cute sangat...macam2 pose...pernah jugak baca dan tengok dalam majallah dan tv tentang mereka2 yang terlibat dengan fotografi baby newborn macam ni..

Sangat kreatif...bagus untuk simpanan peribadi dan kenangan bila baby2 tu dah besar nantikan..

Salam ziarah dan salam ukhuwah dari bunda..

izzeyda said...

cantikan hasil kerja dia..mmg suka tgk gambar2 newborn, mcm2 aksi yang menarik ada..lain dah hannah,nmpk dh besar..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails