Friday, December 13, 2013

Selamat Pengantin Baru Adee & Ainaa!



Assalamualaikum.....


30hb November yg lepas eynda pegi wedding anak sepupu kat Ipoh..... ni baru sempat nak update kat blog....

Eynda sampai rumah pengantin pun lambat.... 3.30pm.... caterer setakat 4pm je tunggu hehehehe.... standardlah... nak cepat cemana pun mesti lambat jugak... janji sampai kat rumah kenduri dgn selamat.... sempat jugak makan lauk kenduri :-D

Suasana agak tenang & lengang lah sebab dah ramai tetamu yg balik.... so ada banyak masa nak posing2 dgn pengantin.... kalau sampai awal pun maybe pengantin sibuk kan ....




Pengantin lama diapit pengantin baru *sengihjap*




Dengan mama eynda.......ehhhh baru perasan tema baju eynda & carpet tu sama ahahaha....nak gelak ke nak nangis niiiii...





 Hannah......





Eynda dgn anak2 sedara yg dulunyer kecik2 eynda la tukang ngasuh.... sekarang semua dah besar.... ada yg dah ada anak 2 hihi...





 Adam & Hannah tulis ucapan utk pengantin....





Ok nak balik dahhhh.....



Ehhhh tunggu dulu........



Balik sini je.... bermalam kat Impiana Hotel di Ipoh.....alang2 dah sampai Ipoh kan.... malam tu jalan2 kat Jusco Ipoh cari dinner...





 Pemandangan dari bilik eynda........






Sempat jugak la anak2 mandi pool sebelum check-out.... 



Lepas check-out singgah lagi rumah pengantin utk makan tengahari..... pastu eynda bawak mama eynda datang Shah Alam sebab nanti nak bawak dia bercuti....

Tunggu eynda update kisah percutian, InsyaAllah....


Selamat Pengantin Baru utk Adee & Ainaa.... semoga kekal bahagia hingga ke Jannah..ameennn...






10 comments:

izzeyda said...

Hannah lukis ke gambar tu,cantik.. Kenduri sebelah Perak memang abis awal.. Kenduri tu macam makan untuk tengahhari.. Kalau lewat, kekadang nmpk macam bukan ari kenduri.. Smua dah clear skali ngan khemah.. Hehehe..

Khai♥Rin : anies said...

selamat pengantin br buat mempelai

fazianbatrisyia said...

tahniah & selamat pengantin baru.

Iyelah...mata sy pon nampak princess yg hannah lukis tu cute...mata besar..

syalinda johari said...

selamat pengantin baru pada pengantin..

cantiknyaa Hannah..macam mamanya jugak..hehehhe..

eynda said...

izzeyda... haah dengar2 macam tu jugak... nasib baik sempat hehe...

eynda said...

fazianbatrisyia...Hannah memang minat melukis :-)

eynda said...

TQ semua ye :-)

Lynn Hamzah said...

tahniah dan selamat pengantin baru...

ZalinZalina said...

Suka tengok Eynda...cantik :)

ieda immi said...

sambil2 makan kenduri jalan2 kan .. seronok .. ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails