Saturday, December 14, 2013

Sabah Part 1 ~ The Pacific Sutera Hotel, Sutera Harbour, Kota Kinabalu.



Assalamualaikum.....

Penginapan 4 hari 3 malam di Sabah....

Nanti eynda citer pengalaman bercuti di Sabah... dari 6hb Disember hingga 9hb Disember 2013 yg lepas....








~ google ~




Family room.


1st time duduk bilik hotel yg 2 pintu macam ni.... teruja skit la... :-D





Oleh kerana eynda bawak mertua...mama eynda...maid mertua... anak2 pulak nak tido dgn atok2 diaorg.... so family room ni bagi kat diaorg.... 





Punya la besar bilik air family room ni....




Malangnya kat bilik hotel ni toilet takde paip air.... terpaksa cari "cebok" sendiri... dah la bawak atok2 ni kan hehe...






Siap ada karpet...nak tido pun boleh...
















Toilet ke2 dalam family room...










Deluxe Seaview.


Kecik je bilik ni.... sesuai la utk couple.... kalau bawak anak kecik susah jugak.... nampak tak boleh usha pemandangan dlm toilet dari luar....tingkap kayu toilet tu takleh kunci...tutup gitu je... kalau anak kecik tolak tingkap kayu tu tadaaaaaa.... huwaaaaaa.... laki bini pun kalau nak usik2 tolak tingkap kayu tu tadaaaaaa.....hahahaha....





Setelah bertahun-tahun tido kat bilik hotel share dgn anak-anak... kali ni mama dapat relaks heheheh..... anak2 maid mertua uruskan.... percutian yg sempoi utk eynda & hubby jugak... maklum la dah biasa bawak "handbag LV & Prada" tu ke mana-mana pun... 24 jam eynda urus... kali ni santai sikit ....kasi can la kannnn :-D

Housekeeping bagus kat hotel ni... 2 kali sehari datang kemas bilik..... pendek citer service semua department memuaskan....

Takde kejadian mistik di sini ye...erkkkkk... isi penting gak ni hihi....


Sekian...









5 comments:

ietams said...

cantik biliknya..
tak sabar nak tunggu update seterusnya..

syalinda johari said...

wah..cantiknya bilik...

izzeyda said...

Cantik biliknya.. Bilik eynda ni ala2 bilik hotel kat genting laa.. tapi xingat nama hotel 2.. tingkap kayu kat toilet blh bukak tgk kat luar..

:: Cik Viva :: said...

Cantiklah bilik dia..besar

Khai♥Rin : anies said...

kami try booked kt sini tp ms tu da penuh so terpaksa la cr yg lain... sob sob sob..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails