Wednesday, August 28, 2013

CPUV Campaigns 2013 (on going)....



Assalamualaikum....





Dah lama tak buat entry tentang nuffnang....

Semalam teringat nak check apa yg sudah berlaku...."elaun" boleh la tahan... sikit tapi Alhamdulillah ada jugak kan ....

Alhamdulillah ada 4 on going CPUV sekarang.... TQ nuffnang...

Bila analisa list CPUV sepanjang yg eynda dapat...paling tinggi amount pernah dapat adalah utk iklan Microsoft Windows 8.... eynda ingat lagi masa tu eynda gigih update tentang percutian di Monaco & pembaca yg menjenguk Eynda's Diary masa tu mencecah 800-1K sehari! 

Tapi lepas2 tu entry eynda dah lemau dah :-D


7 comments:

Alin Marlini said...

hehehehe..alin dah lama tak jenguk nuff

Cik Puan Rara said...

wow tahniah kak~ masyukkkk~

Sidratul Muntaha said...

selalu ade earning ni tpi jumlah sikitlah
beselah blogger kecik je pun

Ida Zaini said...

actually kan i tak faham la pasal nenda ni.. hehehe

Nafira usof said...

meriah jugak tuh BE nya.. tahniah~

Zaila Mohamad said...

banyaknya BE Eynda :)

keep on blogging..anak zaila pon pembaca setia blog mama dia..hihi agaknya suka diorang sebab dapat tengok muka sendiri dlm blog ni

Linda said...

Banyaknya BE Eynda..best2 :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails