Tuesday, August 13, 2013

Bicara Syawal....



Assalamualaikum.... :-)


Selamat Hari Raya Aidil Fitri buat semua umat Islam....

Kalau ada salah dan silap... eynda mohon ampun...

Alhamdulillah berakhirnya Ramadhan yg sangat indah buat eynda tahun ni.... semoga kita semua dapat bertemu Ramadhan tahun hadapan kan... InsyaAllah...

Nanti kalau free eynda nak blogwalking... mesti meriah sambutan raya kawan2 kan...

Alhamdulillah eynda menyambut Syawal dgn hati yg tenang & berbunga-bunga....sebab dikelilingi insan2 tersayang ;-)

Kalau berkesempatan eynda nak upload gambar2 raya...tapiiiii... cable utk transfer gambar dari kamera ke laptop dah putussssss.... Fluffy gigit sampai terputus 2! sob sob sob....

So tunggu eynda pi beli cable ok... dah pegi kedai kamera seminggu b4 raya... tokey tu ikhlas suruh eynda balik check laptop eynda... katanyer kebanyakan laptop boleh masukkan memory card terus.... eynda pulak tak pernah check laptop eynda boleh ke tak buat cam tu....balik rumah check hampehhhh... kennot maaaaa..... so nak kena gak la beli.... dia kata kalau nak beli mahal.... RM100++.... see.... baik hati kan tokey tu... kalau yg nak untung dia jual terus je tak banyak cakap :-D






~ Gambar raya pertama seketul dari henpon ~


Hampir seminggu beraya kat kampung di Kedah... al-maklum laki bini sama2 org Sg Petani... senang citer kan hehe... sekarang dah balik ke rumahku syurgaku.... Alhamdulillah perjalanan pulang ke kedah hari tu dipermudahkan.... nak balik Shah Alam pun walaupun 7 jam atas highway tapi tak la teruk sangat jammed....

Ok jumpa lagi di entry akan datang... InsyaAllah...











10 comments:

SYANI said...

selamat hari raya & maaf zahir batin untuk kak eynda sekeluarga

izzeyda said...

selamat hari raya & maaf zahir batin untuk kak eynda sekeluarga..senang kan family sblh kak eyda ngan hubby dekat, blk sejalan jer..dah tak payah pening2 nak balik kg sni sna..

ibh_sue said...

Feewwitttt!!! Heee. SELAMAT HARI RAYA & MAAF ZAHUR BATIN kak. . . Cantik baju akk. :)

Rizziela said...

Selamat hari raya

syalinda johari said...

berseri-serinyaaa..selamat hari raya aidilfitri maaf zahir batin,,,

ummisara said...

Selamat hari raya cik putih.

shida said...

selamat hari raya...
oooo org kedah jugak ye... :-)

Ena said...

Salam Aidilfitri juga buat akak sekeluarga.. eh! mana si comel hannah? hehe

Nafira usof said...

Selamat Hari Raya Eynda..:)

Kak Yon said...

salam aidilfitri
maaf zahir & batin..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails