Thursday, June 20, 2013

Hardware Cafe, Space U8 Bkt Jelutong.


Assalamualaikum.....


Semalam jalan-jalan ke Space U8 Bukit Jelutong..... nak terjah foodcourt la konon... malangnyer foodcourt masih tutup sebab buat ubahsuai.... dah lama rasanyer tak siap2 lagi....  so ini la tempat yg diterjah pulak ... 1st time ni...




Hardware Cafe.... sama level dgn bowling centre...





Teruja jugak tengok deco dalaman.... cafe ni sangat bersih.......





Masa kami sampai tu agak lengang la... tapi takpe... sesak2 pun tak best jugak.... lengang2 ni boleh buat macam kedai sendiri kekekek....





Datang dgn mama eynda... mama eynda ikut datang shah alam sejak cuti sekolah bulan may lepas.... saje bawak datang rumah eynda relaks2.... bukan senang dia nak datang...jenuh pujuk... takmau tinggal tu takmau tinggal ni... last2 datang jugak hehehe...





Nasi goreng kampung.... teman setia adam kata adam... pegi mana pun order nasi goreng kampung.... sedap jugak tapi pedas.... Adam kata tak pedas huhuhu....





Wa tan ho.... nama dlm menu.... cantonese fried kueteow la kalau nama biasa2 hehe... boleh tahan sedap.... 




Mushroom soup.... 




Lupa pulak.... yg buat jadi best sangat tu sebab ada tab yg pengunjung boleh guna!! Best ok.... Adam la kata best heheeh... mamanya tetap guna henpon sendiri... free WIFI jugak.... so sambil makan adam boleh tengok youtube!! Terus nak datang lagi dan lagi dan lagi dan lagi.... tapi terhad utk beberapa meja la kot.... kalau ramai pengunjung sila berebut kekekekek....


Makanan2 adalah sedap tekak merasa..... nak tahu kena try sendiri... lain org lain taste.... cehhh standard punya ayat nak selamat kan hehehe.... next time boleh try menu lain pulak... chinese cuisine pun ada tapi terhad.... western pun ada.... sila try....

Caj utk semua adalah RM50++ tapi macam tak sampai RM55 kot.... malas nak check resit & otak mudah lupa walaupun semalam je makan tu.... staff siap interview.... sedap tak food??? Siap cakap makanan sedap la tu sebab pinggan dah licin hahahah.... kalau adik2 staff tu terbaca ni sabar je la ye.... sedap adik2 oitttt.... kalau akak datang lagi bagi la diskaun teheheheh....

Alamat cafe ni : Hardware cafe, 3rd floor Space U8, sama level dgn bowling centre. 







6 comments:

Khai♥Rin : anies said...

insya allah ada ms bleh terjah ni nnt

p/s akk sihat?

Cikgu Vina said...

lame dah kak eynda tak update blog =)
hehe..naseb baik dah update ari nie

ibh_sue said...

Asslmkm Kak Eynda..Miss u Kak. Jgn tggl lama2 tak update ya..Heee.. Hannah mn? Tak join ka.

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

kalau 50 okla bebaloi dgn deco, makanan & air...

Mama2Q said...

muka mama eynda sama jer macam enyda kan:)

Unknown said...

thanks kak eynda kerana sudi datang ke Hardwarecafe kami..nanti kalu datang jumpa la saya chikita di cashier ok..tq dr hardwarecafe@space u8

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails