Saturday, June 29, 2013

Hannah & Style Rambut Ala Victoria Beckham La Konon....


Assalamualaikum.....


Last weekend bawak Hannah pegi salon gunting rambut....

Seminggu dia bising kat ayah dia.... nak gunting rambut.... nak gunting rambut.... nampak sangat dia lemas dgn rambut dia....

So weekend lepas supaya dia diam...kami bawak pegi salon GDO kat Subang Parade.....




Eynda cakap kat staff tu.... buat style Victoria Beckham!! :-D





Tadaaaaa................





Sengih je lepas gunting rambut.... asyik cakap.."wow bestnya rambut Hannah....bestnyaaaa..." yg bestnya lepas tu ada satu ketika eynda cari Hannah tak jumpa dalam satu kedai sebab lupa rambut dia dah pendek...





Takyah blow kat rumah.... main tunggang terbalik pun rambut ada gaya....cehhhh....mama tetiba jeles sebab nak rambut cam tu gak.... tapi apakan daya.... rambut mama ni gunting layered sikit je dah ada yg tegur tanya eynda kerintingkan rambut ke.... memang kerinting habissss la.... gaya hannah ni kalau rambut tebal & lurus ok la kot....

Kebetulan lepas gunting rambut sekolah tutup sebab jerebu.... dia susah hati... tak sabar nak tunjuk rambut baru kat kawan2.... owhhh lupa... dia nak gunting rambut sebab ikut geng kat sekolah kekekeke.... semua gunting pendek... so Hannah pun nak gunting pendek laaaa..... pastu sekarang dia susah hati.... takut rambut dia panjang lagi.... senang je Hannah... pegi salon lagi laaaa :-D










15 comments:

ibh_sue said...

Kak..Siyes..Sue pun jeles tgk rambut hannah. Cantik..Dah rimas juga ni..Nak potong pendek mcm tu hb x bg..

Khai♥Rin : anies said...

Cantik rambut hannah...tingin nk rambut pendek tp syg nk ptg sbb da smpi pinggang :-)

mummy2k said...

budak2 mmg comel...gaya mcm mana pn tetap comel..dan hannah saaangaaaat la comel...

rostina76 said...

Cantiknye rambut baru Hannah...aunty pun sukeew

Amanda Suria said...

cantiknya rambut Hannah...nampak ringkas dan senang diurus la...

julieter said...

so cute!

Bitt (double IS) said...

cute hannah!

LydSunshine said...

Sygnya rambut panjang ikal hannah. Nasib le gaya ni kiut.

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ila suka rambut lama.. tp budak kecik sesuai rambut pendek senang nak diurus & nampak cute...

DaZzlingLilLy said...

hari tu nampak kak eynda and family kat parkson one utama..alahai comelnya hannah..tapi malu nak tegur..

Uncle Lee said...

Hello Eynda, I can't help smiling reading this posting f your cute daughter. Waaa, she so young da nak ikut Victoria's hairstyle. But looks really nice too.
Nanti dia 18 years years old?
Have a nice day, and keep a song in your heart.
Lee.

Ietams said...

makin cantik hannah berambut pendek ni...

~najwa~ said...

Bergaya tau :)))

dalila said...

comel hannah ;)

Ein Makrai... said...

comel dan cantik...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails