Friday, April 26, 2013

Candy Crush!!


Assalamualaikum.....






Tak mau tak mau akhirnya terjebak jugak....

Eynda bukan penggemar games kat internet/handphone..... saje2 la download hari tu dah ramai sangat bercakap pasal Candy Crush ni... 

Tetiba rasa best sebab game dia takla remeh sangat.... so terus melekat kat game ni hehehehe.... tapi ada gak level yg susah nak settle... ada jugak adegan tarik2 rambut sebab geram ahahaha....

Cuma kena hadkan diri jangan terlalu ngadap game ni... bahayaaaaaa hehehe... sebab ketagih ye...selagi tak naik level selagi tu la dok retry... mentang2 ramai geng main candy crush jugak... so boleh mintak nyawa banyak2 :-D

Eynda baru kat level 37... baru seminggu je main game ni... sakan member2 fb eynda yg lain... ada yg dah level 200++ !! 

Nampak benar eynda baru nak terpengaruh kan hehehe...

Apa-apa pun best la game ni... keje keje jugak... ME TIME kita main game! :-D





9 comments:

sweets said...

kita baru terjebak,level 19 baru...time x de keja seronok pulak.
x penah main game kat tab pun...
selalu anak-anak je yg dload tah pa pe games...he

saniah said...

Kak pun main jgk tapi tak reti nak bg nyawa kat org...nak tekan apa pun tak tau....tapi bila stuck pandai plak minta kat kawan....hihiii
Mcmna eynda klau kita nk tolong kawan? Tak reti la

sheila said...

request jgn x request kak

sheila said...

request jgn x request kak

Tihara said...

saya pernah addict main farmville dulu pastu serik..tapi candy crush ni macam best juga yea :)

~najwa~ said...

Aduiii...teruk kak kalau dah terjebak.hahah. saya sangkut kat 79. Asyik x boleh pegi. Haha

-iLLa- said...

dh 4 ari dok kt level 125 kak...sob..sob..sob..

fazianbatrisyia said...

pasal games ni...kdg2 mmg terikut2 nak tau jugak. Bukan budak kecik aje kena hadkan masa...org yg da besar ponnn...sib baik sy tak minat sgt games...setakat ini...lambat laun tak tau lg...

dalila said...

hihihi..kak eynda..kite pun br terjebak..xsampai seminggu pun lg..br level 31..tp game ni mmg best..slagi xlps 1 level tu tension je..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails