Ya Allah...lapangkanlah dadaku, permudahkanlah urusanku, hilangkanlah kekeluan pada lidahku agar mereka mengerti... Ameenn...

Kita Kawan...

Thursday, March 7, 2013

Scrummy Cafe, Space U8.


Assalamualaikum........


Semalam eynda lunch di sini.... 1st time cuba masakan di situ.... 



 Pink!!





 Peach + Green Apple+ Wild Mint Juice.......menyegarkan...






Nasi goreng kampung...





Fettucinni Carbonara....ada telur kuning mentah sebijik dlm pinggan.... 





Deco berwarna pink... Adam kata pemiliknyer mesti wanita... ntah la Adam :-D





Harga utk 2 orang makan.......carbonara mungkin memang harga cam tu kan... nasi goreng kampung tu erkkk... mungkin gaya cafe membuatkan harganya sebegitu....




Makanan boleh tahan sedap... Alhamdulillah kenyang perut....antara kedai yg boleh diulang pegi lain kali....try menu lain pulak.... lokasi di Space U8, Bukit Jelutong...... sesape nak pegi alamatnyer kat bil tu ye....






5 comments:

farra8979 said...

maybe sebab kedainya yang eksklusif kut, kak eynda. sebab tu nasi goreng dia a bit mahal, kan... ^^

rohayu osman said...

lau mahal tp sedap tak mengapa kak.. jgn mahal.. tapi tak sedap langsung tue mmg blacklist lah dlm senarai kan.. hehhee

Che Ta said...

salam kak eyndaa..
saya pun penah pegi situ..spegeti dia boleh tahan jugak.
ada kedai baru yg kaler pepel tu dah penah terai?

yuzi musa said...

eynda.. yg carbonara yg ada kuning telur mentah apa rasa?

QA's ~ mamapapa said...

selalu ke space U8 tp blm prnah try schrummy ni :)

Related Posts with Thumbnails