Friday, March 1, 2013

It's My Day Today *wink*



Assalamualaikum.....






Yg ni je gambar latest ada hihi...



Alhamdulillah Allah masih beri peluang eynda bernafas hari ni....tambah2 teruja sebab tahun ni ulangtahun kelahiran jatuh di hari Jumaat penghulu segala hari...

Terima kasih mama sebab lahirkan eynda & membesarkan eynda dgn baik....

Semoga hidup ini sentiasa diberkati Allah swt...

Semoga diri ini semakin dekat dgn Allah swt.... 

Tak tahu nak cakap apa.... banyak nak cakap tapi tak tercakap....

Syukur..... Syukur.... Syukur....





27 comments:

Nurulhuda Abdul Latip said...

Happy Birthday Akak..Wish akak all the best dan moga dimurahkan rezeki dan diberkati Tuhan sentiasa...Amin

JUJU - DIARI HIDUPKU said...

Happy Birthday Eynda, moga sentiasa sihat dan ceria di samping family. Walaupun kita tak saling mengenali di dunia realiti, tapi rasa bertuah dapat mengenal Eynda w/pun di alam maya sajer... stay cool!!!

sweets said...

happy birthday eynda....
semoga senantiasa sihat ceria cantik & selim...sentiasa diberkati...amin

Kakcik Nur said...

Selamat hari ulangtahun kelahiran Eynda. Semoga sentiasa sihat, ceria dan berjaya. :)

Shibam Jelita said...

happy birthday eynda, semoga terus diberi kesihatan yang baik dan dimurahkan rezeki untuk dinikmati bersama keluarga tersayang, aamiin

Fadilah Aziz said...

Selamat hari ulangtahun, moga panjang umur dan bahagia selalu:)

Yati Ali1 said...

happy birthday eynda. moga dirahmatiNya selalu.

Liz said...

Happy Birthday kak Enyda. Semoga dipanjangkan umur dan diberi rezeki yang berlipat kali ganda. Amin

izzeyda said...

Happy Birthday kak Eynda..semoga panjang umur, murah rezeki dan berbahagia selalu..

LydSunshine said...

Happy bday to you kak Eynda.

Ana Suzana said...

Hepi besday kak eynda..

liyana said...

selamat hari lahir kak ;)

Bitt (double IS) said...

happy birthday kak eynda

:: Mrs.Eady :: said...

selamat harijadi kak :) semoga Allah panjangkan usia lagi,diberikan kesihatan ygb aik sentiasa dan dimurahkan rezeki yg bnky lagi!amin..

Nafira usof said...

Happy Birtjday Eynda..
moga semua doa dan impian Eynda akan jadik kenyataan..:)

saniah said...

Happy birthday dear sis...moga bertmbh bahagia brsama keluarga dan terus mndpt keberkatan dan hidayah dari Allah....
Tersedu akak mmbaca doa tulus eynda berterima kasih pd ibu.....untung nye mama eynda
Kita selalu lupa nk berterima kasih pd mak kann...

rostina76 said...

happy birthday Eynda. Semoga beroleh kebahagian dunia & akhirat....amin ;)

Ietams said...

happy birthday to u kak eynda
semoga sentiasa dam dimurahkan rezki sentiasa.
amin.

zailamohamad said...

happy birthday Eynda..walaupon Eynda lagi tua dari Zaila tapi tak pernah terlintas nak panggil kakak sebab Eynda maintain mudaaaaaa:)

syalinda johari said...

happy besady kak, semoga sentiasa dalam lindungan dan keberkatan allah swt..aminn

Farah Zamri said...

Happy Birthday Kak Eynda :)
Moga sentiasa di bawah payung rahmat Allah, dimurahkan rezeki selalu & dipanjangkan umur.

ibh_sue said...

Lupa nak wish kat sini. HAPPY BELATED BIRTHDAY kak Eynda. Semoga Allah merahmati hidup akak dunia dan akhirat.

ArELeEz said...

happy belated besday to u..! semoga diberikn kesihatan yg baik & dimurahkn rezeki. aminn..

Ila Razali said...

Happy belated besday kak eynda... sama anniversary ila yang sedekad!!

rohayu osman said...

hepi bufday sis.. semoga pjg umur dan dimurhkn rezki serta diberkati Allah..

~Mami Little Hero~ said...

Happy birthday kak eynda. Kita beza 2 hari je lah. but different year. hehehehe :)

ibuayu said...

happy belated birthday eynda

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails