Monday, March 4, 2013

1hb Mac 2013.


Assalamualaikum....


Bagaimana saya menyambut hari lahir saya??

Secara ringkasnya...

Rutin harian seperti biasa ...

Anak2 bersekolah....hubby bekerja.... 

Eynda cuti ke gym...

Hari itu adalah hari makan-makan eynda.....no diet...no exercise.... 






Late lunch....

Ni pun sambil2 tunggu kete dicuci.....setiap hari Jumaat adalah hari mandi utk kete eynda....




Sebelah petang pulak.....




Dating dgn salah sorang jiran perumahan SPK.... kebetulan anak2 kami satu sekolah.... early dinner di salah satu restoran berdekatan sekolah....

Adam takde masa ni sebab kena ke kelas tuisyen...

Walaupun dia nak ponteng tuisyen... no...no...no...

Nanti kita celebrate satu family pulak...

Belajar tetap belajar...

Cehhhh...tegas la konon kan...

Rugi woooo tak dapat ilmu walau satu malam....





Dinner @ Mozer's utk pertama kali.... kedai masakan arab.... sedap!! Next time ajak hubby & Adam pulak ke situ.... sebelum balik tapau makanan utk hubby & Adam....

Hubby sibuk dgn tugas office.... so tak dapat la nak makan2 malam tu satu family.... selalunya tak pernah miss.... takpe la eynda paham... sebab tu dapat dinner dgn member hehehe.... dah plan lama nak dinner dgn member ni... kebetulan hari yg dia ajak jatuh hari besday eynda...mula2 try nak rahsia kan... tapi cakap jugak la itu hari besday eynda hihi...






Adalah satu kejutan malam tu bila hubby balik keje bawak balik icecream cake dari Baskin Robbins!! Patut la seharian rasa nak makan cake tapi tak beli sendiri.... rupanya nak dapat cake sebijik!! :-D









Tambah lagi kejutan bila potong cake.... itu perisa kegemaran eynda!! Terharu la sebab hubby prihatin rupanya setiap kali eynda makan icecream kat Baskin Robbins.... ada jugak makan perisa lain tapi paling suka yg ni la... Mint Choc Chip :-)



Thanks kepada Lily yg sudi early dinner dgn eynda di petang itu.... thanks utk hubby sebab cake tu betul2 jadi surprise utk eynda.... Thanks jugak utk birthday wishes dari kawan2 di blog/facebook/instagram.... :-)










6 comments:

Kakcik Nur said...

Happy belated birthday Eynda. Sedap2nya makanan yang Eynda tunjukkan itu. Berkeriuk perut kakcik dibuatnya. :)

Lily said...

No problem enyda...sorry no cake for u..next time kita dating lagi..apa2 pun be happy ..semoga sihat n bahagia di samping keluarga tercinta
Dr jiran mu
Lily...

Nurulhuda Abdul Latip said...

Kira surprise la bila hubby bagi ek lagi bila dapat perisa yang akak suka kan..

zailamohamad said...

restoran Arab tu kat mana Eynda? boleh share tak? kalau area Shah Alam nak juga rasa makan kat situ

thanks

Ila Razali said...

sibuk mana pun, suami tetap ingat :)

eynda gemuk ke?? hihi.... tak pyh diet2 pun okey dah

IdaShazana said...

Happy birthday. Wow.. sweetnya

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails