Wednesday, March 6, 2013

Colmar Tropicale, Bukit Tinggi (Part 2).


Assalamualaikum.......






Lepas solat maghrib kami bersiap-siap utk keluar dinner.... sementara hubby bersiap eynda snap gambar anak2 berlatarbelakangkan pemandangan bukit di tingkap bilik.... wahhh...ada sedikit cuak di situ masa snap gambar diaorg.... mana tau ada yg tumpang posing erkkkk... Alhamdulillah takde apa lah.... kita ada Allah.... saje nak tambah kicap dlm citer :-D






Dilemma mama nak pilih tempat dinner.... mau makan pasta ke.... pizza ke... buffet dinner pun best.... dah lama tak makan berpinggan-pinggan..... try jenguk restoran pasta & pizza dulu... malangnya dah penuh dgn pelanggan.... buffet dinner la jawabnyer.... makan kena la berbaloi dgn harga kan.... nasib baik le malam tu bbq buffet.... ada satay.... daging bakar.... kambing bakar... ayam bakar.... udang bakar.... 2 pinggan bbq ... 1 pinggan dessert cake penuh pinggan... kopi secawan.... hambekkkk... berbaloi kot dgn RM64++  utk dewasa.... apa itu kalori? :-D





Dalam tu banyak duit tau...





Lepas dinner dah janji dgn anak2 nak bawak diaorg ke tempat games.... besday sape niiii :-D

Hannah naik kete2 5 round.... satu kete guna 2 token.... 2 token = RM4... 





Mama layan Hannah.... ayah layan Adam....











Hannah pun nak naik motor jugak....





Tunggu diaorg lama sangat main games, eynda keluar merayau sorang2.... hhmmm show lagi... siaran ulangan.... esok tu ada lagi show tapi tarian negara lain pulak.... pakai cheongsam pulak.... dah tak brape nak cun... rupanyer diaorg ni nampak cun bila berpakaian kurang kain ye :-D






Ayah bawak Hannah tengok swan malam2.... jom posing Adam... haaaa... snap gambar mama kat area ni tau jap lagi... cehhhh gambar contoh ni...





Tadaaaaa.... birthday girl hehehehe.... girl ke? Adoi sabar je la.... 




Sambung lagi nanti ye....trima kasih sudi baca :-)








9 comments:

IdaShazana said...

Seronoknya jalan2

:: Mrs.Eady :: said...

girl la tuu..heehehee cun!! :)

Me said...

gaya posing adalah sangattttt girl tauuu... siap kaki angkat2 sebelah gitew... kalu lompat-lompat lagi girl.. ;)

Semut Senyum said...

kak, cun posing kak. i like!!!

sorry lama tak singgah sini. busy la kak. sempat taip entry pun, tak sempat bw,...

bila dah singgah sini, mula laa terasa nak ajak husband gi bukit tinggi jugak.. hehehe

Nafira usof said...

syoknye~
celebrate birthday kat sana~
boleh rehat2kan minda~

ayu Ismail said...

Cun posing .mcm anak dara

Tihara said...

cantik kan kat sini..dekat sangat dah dengan rumah kakak saya tp tak pernah jejak barang sekali..hehe :)

OneSimpleMother said...

cantiknya tempat ni ye.. boleh terjah bila2. btw.. happy belated birthday eynda.. :)

Mama2Q said...

owh..maaf lama tak dtg, bz manjang....hepi belated besday buat eynda....bestnya gi jalan2...nanti nak gi jugaklah tpt tu insyaAllah...mcm best jer..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails