Tuesday, December 4, 2012

Istanbul Aku Datang........


Assalamualaikum....


Seronoknya dapat satu link utk tengok movie/drama melayu Free!!

Tadaaaaa....    




Minggu2 yg lepas eynda marathon citer Adam & Hawa.... orang lain punya la setia tunggu depan tv hari2 nak tengok citer tu... Eynda masa tu tak terbuka hati nak tengok pun.... tapi tetiba rasa nak tau.... citer pasal apa.... hambekkk... marathon 3 hari settle 50++ episod hahaha... sekarang eynda termasuk dlm geng yg setia menanti setiap malam utk tengok Adam & Hawa :-D


Ok petang tadi eynda terasa nak tengok movie Istanbul Aku Datang..... hhmmm... best jugak la... tapi kisah cinta ala-ala zaman remaja... tak seromantik drama Adam & Hawa... dah tentu la sebab hero dia bukan Aaron Aziz kannnn :-D

Oleh kerana ianyer movie, maka jalan citernyer banyak dipendek-pendek kan la... tak macam drama... detail sentiasa....pelakon2 movie ni pun tak ramai... Lisa, tomok, Beto, aizat, sorang lagi member housemate tomok & aizat, penduduk Istanbul 3-4 org kot.... jalan citer tengok sendiri ye... eynda tak suka nak citer2 sebab ada setengah org tak suka... nanti tak seprais... 

 Lisa sangat comel dlm movie ni... Selena Gomez Malaysia :-)





 Hmmm... tak tau pasal apa tomok yg jadi hero?





Walahhhhhh.... yg ni ai sukak.... nasib baik ada Beto hihi... 




Ada satu hari tu eynda try tengok movie Aku Terima Nikahnya....alaaa...lakonan Ady Putra & Nora Danish tuuu... tapi 15 minit je eynda dah tutup!! No komen hehehe... nanti kena hentam pulak kalau cakap lebih2.... nasib baik eynda tak tengok kat cinema :-D










9 comments:

Kak yon said...

akk ni dok ngadap tv tengok adam & hawa.bila adegan romantik akk pulak yang malu2..ahaks

ibh_sue said...

Thanks kak bg link tu. Sue biasa tgk kat ceritamaster.com ja. Lps ni boleh tgk situ pulak. :)

☆♥L@dy @yU♥☆ said...

Yes ituew Mmg link fav ai nk tgk citer melayu uols
Letih nk layan jdrama jer ngeeee
Movie tu ok just nmpk bebas sgt la
As bf gf siap hug gituew x sesuwei
But Lisa best dlm pilem ni ngeee

Huda said...

Saya suka tomok kak! Hehe

DeQWa said...

saya slalu tgk kt web nie http://ezany-kun.com klu adam & hawa yg mlm tue punye,kul 12 @ 12.30 dah leh tengok..hihihi

sisdee said...

eynda...i tgk kat wayang...mmg best IAD ni..at 1st mmg frust napa tomok? tapi nasib le tak kaku sgt dia blakon dan yg best ada beto...
jalan citer fun tu yg best dan lisa pndai nk luahkan sedih dan happy dia tu..best sgt..

-cinta soFiaSafiya- said...

adam hawa memang best....setiap kali sampai opis, kan sebok nak ngadap keja..tp sebok bukak adam hawa...nida selalu tgk adam hawa kot dailymotion :)

smalam ptg smpat layan zaitonceritaku...hmmmmmmmmmmm

Kasih Salina said...

best ke kak..sy teringin nk tgk cite nih..

syafisyifa' said...

a'a bes IAD tu kak eynda...lisa cute mcm selena gomez...beto pun best :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails