Friday, December 7, 2012

Fridge Magnet Dari Blog Kasih FizAlya...


Assalamualaikum.....

Salam Jumaat semua :-)




Eynda nak ucapkan terima kasih kepada seorang blogger, eynda selalu panggil dia Ya aje (Alya).... tak sangka dia nak buat seprais hehe....

Ada satu hari tu dia hantar PM kat FB, mintak address rumah... eynda pun bagi la... tak terpikir pun dia nak buat apa... mungkin nak hantar kad invitation apa-apa la kot....

Tetiba satu hari pulak eynda jenguk blog dia... terbaca satu entry....ehhhhh...

Sila la klik di link tu utk tahu apa yg berlaku :-)





TQ Ya :-)

Betul2 tak sangka.... reply komen kat entry pun dgn mode terkejut hehe....

Kesibukan sejak dua menjak ni buat eynda jarang/susah nak blogwalking.... impian hati tinggi... kalau boleh nak blogwalking ke semua blog2 yg eynda follow... apa kan daya... boleh berangan je.... bila ada kesempatan tinggalkan komen kat blog kenalan, langkah kanan la pulak kan... sangat2 rasa terharu....

Luv it!! 

Nak buat jugak nanti utk pembaca Eynda's Diary.... tapi bila.... tunggu masa yg sesuai :-)







11 comments:

fiza said...

Saya pon baru dpt FM dari kawan blogger juga ☺☺

ArELeEz said...

rezeki jgn ditolak! he3.. btw, fridge magnet tu kiut!

Ya ALya said...

alhamdulillah,happy ya klu kak eynda suka.....

Kasih Salina said...

ok la tu kak..rezeki jgn di tolak..ada yg memberi mesti la kita suka kan..

mama maman aka yana said...

rezeki eynda.. syukur..:)

syafisyifa' said...

Wah untung kak eynda...i m happy for u :)

rohayu osman said...

rezeki... hehe

Ietams said...

rezki kadang2 tanpa didugakan..
tahniah!

LydSunshine said...

Terharunya dapat seprais. Baik hati Ya.

Mizz ErMa said...

wah, k.eynda mmg lucky lah..sy xpenah dpt pape pon lg sepanjang berblogging nie..hehe

iietamalek said...

cantik FM tu.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails