Ya Allah...lapangkanlah dadaku, permudahkanlah urusanku, hilangkanlah kekeluan pada lidahku agar mereka mengerti... Ameenn...

~ Komuniti Eynda's Diary ~

Saturday, December 1, 2012

Eynda & Tiket Movie........




Assalamualaikum.........







Hari Jumaat semalam hari eynda bawak anak2 pegi tengok movie.... dekat je kat Space U8 Shah Alam tuuuu....paling istimewanya, seumur hidup eynda ini la 1st time eynda beli tiket movie sendiri, pilih tempat duduk sendiri, beli popcorn & air sendiri, masuk movie theater cari seat sendiri hahahaha.... apa-apa pun yg 1st time mesti rasa macam2 kan... kena gelak la dgn hubby & Adam grrrrr.... tapi lepas ni terrer arrrr... boleh berlagak laaa... nak tengok movie apa??? Jommmm.... bak kata hubby tak terkejut kalau lepas ni eynda pi tengok movie sorang2 tehehe....





Movie ni Hannah la yg nak tengok sangat2.... nasib mama dah bawak tengok hari jumaat so weekend takyah kacau ayah dah :-D Pendek citer kita buli ayah pegi tempat lain pulak muahahaha.... 







Kita orang tengok Wreck-It-Ralph.... mula2 tengok trailer kat youtube aisehhhh macam boring je tak paham citer apa ni.... tapi bila dah tengok best jugak... lawak ada sedih pun ada.... jalan citer eynda takmau citer la nanti orang lain dah tak suspen nak tengok citer tu kan... sila la bawak anak2 tengok ye... kisah kehidupan di sebalik video games... kanak2 mesti berangan ada kehidupan lain time diaorg main video games nanti...


Lepas ni boleh tengok movie bila2 suka yeayyyyy.... dah pandai beli tiket!! *wink* 






7 comments:

Lynn Hamzah said...

Lynn dah lama x gie tgk movie kak...last sekali waktu preggy anak kedua...tgk hikayat merong maha wangsa...

Sharinginfoz said...

dah lama tak pi tgk wayang

Kasih Salina said...

haha..buat lawak la akak ni..tapi saya pun sama mcm akak tak pernah beli sendiri lagi tiket wayang..

seronok adam & hannah yer..

ArELeEz said...

jap! nk nyanyi.. 'kita serupa.. kita serupa..' ha3.. serupa tang part xpenah beli tiket, beli popcorn, carik seat, pilih seat tuh. bezanye, u dh 'upgrade' sbb dh b'jaya wat sume secara lone ranger. tp, leez till now xt'try2 lagik. hu3..

ArELeEz said...

hah! 1 more nk ckp.. congrats, dear! he3..

Kak yon said...

seronok bawa budak2 tengok wayang..

syafisyifa' said...

hihi...klakar kak eynda...besnya hannah&abg adam tgk wyg :)

Related Posts with Thumbnails