Wednesday, November 28, 2012

Pantai Merdeka.......


Assalamualaikum...


Wahhh hampir seminggu eynda tak update entry kat blog...

Sibuk skit...

Sibuk dgn Adam & Hawa kekekekeke.....


Citer balik kampung belum habis ni....

Ada satu petang tu kami bawak anak2 pegi Pantai Merdeka.... kat area kota kuala muda dekat2 Sg Petani jugak la.... 

Cantik dah tempat tu.... sebelum ni nampak macam terbiar sikit... chalet kat situ pun dah diupgrade... siap ada swimming pool.... pernah stay kat situ masa peknen 7 bulan kat Hannah....

Kejap je kat Pantai Merdeka... bagi anak2 main pasir pantai... lamanyer tak ke pantai.... layan gambar je ye.... 
































Eynda jadi tukang jaga kasut.... malas nak turun ke pantai.... nak bersendirian cewaahhhh....





Hannah memang minat buat art...





Bonding time....





Uncle ni menjala apa pun tak tau la... terdengar masa dia nak balik, dia usik anak2 dia... anak2 dia bising sangat sebab tu susah nak menjala hehehehe....





Dah senja mari la cari jalan pulang.....




Sekian.......





14 comments:

Ina Hashim said...

salam Eynda,

dulu kekecik selalu gak le parent bawak berpiknik kat sini...now dah lamaaaaa x pegi sana

Gorjes Ke?? said...

time kecik2 peach setiap bulan dtg sini, mandi2 pastu cari siput remis

sambil2 jaga kasut tu, kak eynda nyanyi x lagu cinta pantai merdeka?haha

eyndayusoff said...

Waalaikumussalam ina... sama la... dulu pasir pantai banyak kan... sekarang kecik je ... rasanyer sebab tsunami dulu...

eyndayusoff said...

Peach... la ye ke... zaman dulu tempat ni meriah kan... eiii tak kuasa nak nyanyi lagu tu hahaha...

fazian.batrisyia said...

Lama tak ke pantai. Suka tgk pemandangan, tapi dah macam takut2 skrg ni, tsunami, buaya...Nak snorkling pun takut...nape jadik cam ni ntah...dulu ok jek..

-cinta soFiaSafiya- said...

pantai merdeka...... :)

kampung akak di mana?

eyndayusoff said...

fazian... family doctor eynda pernah bagitahu, kita ni bila dah ada anak2 kita akan selalu rasa fobia... mungkin sebab orang yg kita sayang semakin bertambah... takut jadi apa-apa yg buat kita terpisah... eynda pun sejak ada anak pikir macam2... padahal dulu berani sangat buat apa pun... macam tak pikir panjang pun ada :-D

eyndayusoff said...

cinta sofiasafiya, kampung akak @ sg petani kedah :-)

LydSunshine said...

Ni pantai merdeka yang ada buat lagu tu kan? CInta pantai merdeka.

IdaShazana said...

Salam kak.
Dah suram nampaknya pantai merdeka. Dulu bukan main glemer

syafisyifa' said...

Rindu kat blog kak eynda...tp saya pn dh jarang tulis blog...apapun saya tetap ingat kak eynda

SURIA AMANDA said...

cantiknya laut dia....dh lama x ke pantai jugak...

DeQWa said...

kg sy nie pantai merdeka...xsabar nk blk kg..huhu

-cinta soFiaSafiya- said...

akak, nanti balik SP lagi...rojer-rojer leh kita lepak sama makan mee ketam kat Pulau Sayak :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails