Thursday, November 1, 2012

Mini Birthday Party For Hannah @ Kindy.



Assalamualaikum........


Ini adalah plan last minute eynda....... abang Adam dulu dah pernah celebrate birthday kat kindy... so utk rasa adil kali ni buat utk Hannah pulak...

Rabu last week baru terkial-kial nak order cake.... pening jugak nak cari idea... maka terhasil la birthday cake Hannah ni.... 

Isnin lepas beli barang2 utk party pack.... semalam beli barang2 utk masak... pagi ni dalam 9.45am eynda ambik cake & terus ke kindy dgn party pack... makanan lain dah bawak masa hantar Hannah gi kindy sebelum tu...

Walaupun party yg simple, hanya 30 minit.... tapi eynda teruja tengok kawan2 Hannah yg memang nampak happy celebrate birthday Hannah... semua tak sempat2 nak nyanyi lagu birthday hehe... berebut-rebut nak makan cake & macaroni... berbaloi bawak semua makanan utk diaorg....Alhamdulillah...

Ok mari kita tengok gambar ye.... ini sebahagian dari gambar2... yg lain ada dalam FB...



TQ principal sebab tambahkan banner & belon ... part ni mama Hannah tak sempat prepare kekeke...



Di dinding kindy....












Birthday cake Hannah *wink*

















Simple tapi kids suka... setiap pinggan licin :-)









 Hannah & BFF dia...





























Huh... Hannah pilih la nak mana satu... hehehe... hensem2 belaka :-D




Seronok tengok Hannah hepi... Hannah balik rumah pun ceria je... Dia seronok sebab mama datang sekolah erkkkk.... 

Dan paling penting Hannah dah ada kenangan sambut hari jadi di kindy.... sesuatu yg mungkin dia akan ingat sampai bila-bila macam abang Adam ingat birthday party dia kat kindy dulu2.... masih boleh bercerita tentang birthday party dia walaupun dah darjah 5 :-)













19 comments:

rohayu osman said...

untung budak2 zaman sekarang.. zaman kita dulu tak de.. ! takpe.. ade anak nati buat besday untuk anak lak.. hehee

Alin Marlini said...

comei hanna...abg qayyum lagi kesian..selalu ty nak buat befday kat sekolah tp syg sribu kali sayang..befday abg qayyum bulan 12..semua cuti sekolah...huhuhu

zailamohamad said...

cantiknya school uniform Hannah..macam sekolah elite je

saniah said...

Happy birthday hannah...alamak.terlewat wish ni...*malu*
Anyway..moga mnjadi anak yg solehah dan berjaya dunia akhirat...ameeeenn

Huda said...

Comel dan sweet je Hannah ni..

SadiyanaSadikin @ $$ said...
This comment has been removed by the author.
SadiyanaSadikin @ $$ said...

happy birthday Hannah..comel sgt awk.

~najwa~ said...

Comel sgt hannah!!!




Kak, kek tu superduper cutela....sesuai utk kanak2.

miSsMawar... said...

happy birthday pretty girl! ;)

Allene said...

cantiknya hannah... salam perkenalan akak...:D

Wak Gelas™ said...

wak pon nk ucap hepi besday wat hanna tuuu.. ehheeEE

izzah said...

walaupun last minit k eiynda cakap,tapi xmacam last minit planning sbb memang well planning nampak...happy birthday buat si comel hannah....=)

fiza said...

Happy belated birthday cute girl. Wah...besonya cupceke tu...meriah...

Mizz ErMa said...

alahai..bertuah betul hannah dgn abg adam dpt mama sporting mcm akak..hehe pape pon, epy belated bufday jgk utk hannah..=)

LydSunshine said...

Terserlah wajah gembira Hannah. Kita pun tumpang hepi jgk tgk Hannah hepi. Bday party yg simple tapi perfect. Hannah potong cupcake tu je ek? COmel je.

rostina76 said...

cantikle bday cake hannah.....happy bidrthday sweetie ;)

Nafira usof said...

comelnye Hannah.. manis jer..:)

aini shahroni said...

woah bestnyew adik hanna..
comey...

blogdrifter visit your blog..

selamat berkenalan cik paripari yang cute ^___^

from ::Arkitek Hati::

Mr & Mrs Sallehudin said...

Comeynyer Hannah... dah besar nanti mesti dia cantik mcm maknyer... :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails