Friday, November 2, 2012

Giant Cupcake by Mangotouch Delight.


Assalamualaikum.......

Nak citer skit pasal birthday cake Hannah....




Eynda berbincang dgn si pembuat kek ni hanya dalam fb aje.... eynda tunjukkan gambar contoh cam ni.....







Tak sangka hasilnya lagi cantik & cute dari yg eynda bagi contoh .... tapi eynda pesan gak kat dia.... kaler cantik-cantik tau....cehhh macam suruh orang buat lukisan la pulok....

Giant cupcake perisa coklat bersama 10 bijik cupcake kecik harganyer RM100....

Harga kek berdasarkan design & kek ye... 





Oleh kerana kesuntukan masa, eynda kena cari si pembuat kek yg paling hampir dgn rumah.... ramai actually yg terima order kek kat SPK ni.... senang sangat kalau nak order utk event2 takyah gi jauh2....Eynda pilih Mangotouch Delight, ownernyer, Wirda ... ini kek pertama yg eynda order dari dia. Sangat berpuas hati. Sedap! Sebelum ni pernah beli biskut raya jugak dari dia...

Boleh jenguk hasil-hasil air tangan Wirda di sini :




Yang berdekatan boleh la try order dari dia :-)



TQ Wirda sebab buatkan Hannah kek yg cute & sedap.... berbaloi order... :-)






9 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

cantik!menarikkk...

crvmin sudin said...

Nice....kena simpan add nii...future senang...!!!

reyna ibrahim said...

kita pesan thru fb jer ke ? ada kedai tak kak?

irenedahayu said...

ooo akak buat kat wirda eh?

pepun HB to luvly hannah...

LydSunshine said...

Ha ah la.. baru perasan yg kek besar tu bentuk cupcake jugak. Saya cuma nampak anak2 cupcake tu je yg 10 ketul tu. Nice2.

Eny Abdullah said...

happy birthday Hannah!
btw love the cake... takde gambar banyak banyak ke kak eynda hehehhe

..:: WiRdA ::.. said...

Tq sis tlg promo..hehe nanti order lg yg special2 bentuk,bleh bg special price harga 1st time..haha

syafisyifa' said...
This comment has been removed by the author.
syafisyifa' said...

Comel kek ni kak eynda :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails