Wednesday, October 31, 2012

365 Food #3.




Assalamualaikum...



Last nite punya dinner....




Cili Tuna Salad...

Senang je...

Salad + cili tuna dlm tin + french dressing......

Pedas ya amat!! Stock tuna tu je ada kat rumah hehe... kalau ada tuna in water lagi bagussss...french dressing tu boleh gak tukar dgn yg lebih natural & fresh... perahan lemon + serbuk lada hitam + olive oil + sedikit garam + chopped garlic halus2....

Buat semangkuk tu...share dgn hubby ... :-)







11 comments:

Lynn Hamzah said...

dinner tu jer ke eynda?

fiza said...

Menu sihat ☺☺. nanti nak try buat ☺☺

Fauziah Mohamad said...

ni betul2 punya diet

:: Mrs.Eady :: said...

err...terliur!!

Alin Marlini said...

sedap :) makan ngan nasik panas

Nafira usof said...

nampak sedap~

rohayu osman said...

menu diet

rohayu osman said...

menu diet

zila said...

kalo campur pastapun boleh ni..saya slalu buat..pastu letak mayonis..mabelosss

salam kenal

yuzi musa said...

kenkadang menu2 diet simple cenggini.. tak terpikir pulak kat kepala kan... asek la bila lapar .. nakkk jugak makan nasik...

ell8019_rozi said...

Ini salah satu menu diet akak masa anak ke 3 dulu, macam rasa x makan, tp sbb nk diet punye pasal, hr-hr telan selang seli dgn young tau foo kosong...hasilnyer... yes! Marvelous :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails