Sunday, November 4, 2012

Hannah's Kindy Concert & Graduation 2012.



Assalamualaikum......



Petang semalam kitaorang pegi concert & graduation day kindy Hannah....perasaan bercampur baur.... seronok nak tengok anak2 comel buat konsert.... sayu sebab ini adalah antara saat2 terakhir Hannah sebagai seorang pelajar kindy.





Konsert diadakan di club house Cahaya SPK. Bermula 4pm hingga 6pm... Eynda hantar Hannah awal skit dalam 3.15pm utk dia bersiap-siap.... 





Deco simple je.... yg penting konsert tu berjalan lancar dari awal sampai habissss... terbaekkk...




Dan kami bawak rombongan ye hehehehe..... satu line tempat duduk ni sedara mara kami.... eynda & hubby duduk line depan diaorg :-D 





Satu lagi line tempat duduk belakang yg tadi kami jugak konker hahahah....  





Principal Erma bagi sepatah dua kata.....





Jari jemari Hannah tu menunjukkan dia sedang berdebar-debar hehe.... 





Hannah dah graduate..... muka sedih je... tapi dia kata dia malu masa naik atas pentas tu.... malu ke sedih? Konpius mama :-D 





Konsert bermula.... waka waka eh ehhhh.... lagu shakira... 





 Lagu anak kampung... tiada keretaku bawa kau jalan-jalan......











 Tengok la pipi Hannahhhhhh..... serius betoi masa ni :-D





Oh Mas ayuuuuu.... Fatimah nan ayuuuuu..... 





Papa Americano... kecik2 comey2 belaka... 





 I have a dreaammmmmm....





Berbanding last year, lebih kurang jugak la peel Hannah masa konsert. Bezanya tahun ni dia tak gigit kuku sepanjang masa.... tahun ni dia boleh buat semua performance sampai habis, ingat step sampai habis.... cuma principal cakap, masa kat bilik sebelah sebelum start konsert hannah cakap kenapa dia rasa malu tetiba.... dah agak dahhh.... awal2 nampak dia kat tepi tu memang tahu dah dia mesti takkan senyum sampai habis konsert hehehe... trademark Hannah la tu macam konsert last year.... padahal masa rehearsal  kemain lagi dia... kat rumah pun asyik praktis je gedik2 lagik.... atas pentas hmmm... jadi malu plak dia... eynda rasa dia bukan stage fright sebab nampak dia buat2 pun ada gak kekekek.... sabar je la... janji tak melalak-lalak ye ...





 Hannah & bff dia.... tapi bff dia next year baru 6 tahun ... sedihnyer nanti next year dah terpisah sob sob sob.... (padahal duduk kawasan perumahan yg sama hihi)





 Family photo....





 Rombongan kami hehehehe....





 Dengan kakak Yana (kakak barbie).........





 Posing dgn maklang & kak Hanim....





 Adam memang selalu jadi bahan buli budak2 kecik kekekeke...





 Comelnyaaaa... dah habis konsert baru dia pakai costume ni...





Hannah bersama teacher2 dia... kakak-kakak aje patut la Hannah suka pegi kindy :-) 





Hannah dgn kakak Barbie dia.... kakak barbie datang awal kat rumah sebab tolong mekapkan Hannah :-)



Lagi beberapa hari je Hannah sekolah... pas ni kita debar2 pulak masa dia nak masuk darjah satu ek....



** Hannah asyik kata rindu konsert.... jom la masuk kelas ballet pulak... ada konsert kot nanti ahahahha...












9 comments:

izzah said...

comelnyer tgk budak-budak ni menari....hannah mcm xde ekspresi je trima 'ijazah' dia tu...

..:: WiRdA ::.. said...

Kekekek muka xde perasaan..comel. Ni mcm spesis irfan jugak la ni. Suka kaver malu buat muka serius.

alyyani said...

mcm anak saya. tak stage freight. tapi atas stage tu tak nak senyum.performance buat semua. kita tgk tahun ni camne. wah, nak masuk dajah 1 bedebar lain pulak ye. :)

Yati Omar said...

comel budak2 kindy ni...my son nyer school concert nx week...tak sabo ...hihii

Bitt (double IS) said...

alahaiii comel sangat hannah ni...walaupon pemalu tapi serius kak saya terpikat sebab ramai gegirl baya hannah saya jumpa semua ala2 agresif jek...hehehe

Nafira usof said...

comelnye Hannah~
suka tengok kalo budak2 buat persembahan.. kiut sangat dorang~

my everything said...

hahahah sonoknyeee heheh hannah sangatlahh comelzzzzzzz

syafisyifa' said...

Hihihi comel ja hannah malu2...tahniah hannah at least berani naik stage...tahniah dh graduate kindy

lynda said...

comel je budak pemalu tu =D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails