Monday, November 5, 2012

Party Pack Hannah.


Assalamualaikum.....




Masa nak prepare besday Hannah hari tu, pikir2 pasal party pack.... eynda ni peel suka benda2 yg jarang orang buat/guna.... actually eynda cari paper bag, nak describe pun tak tau, kena buat sendiri kot ahahaha.... tapi masa suntuk tak tau nak cari kat mana... tetiba teringat satu produk ni.... eynda pernah beli utk adam bawak bekal roti sandwich ke sekolah masa dia kecik2 dulu....



Boleh didapati di bahagian plastik pembalut makanan... harga bawah RM10.... teringat dulu Adam suka plastik ni sebab ada sticker yg dia boleh pilih2.... 





Dah siap... simple je party pack ni...  





Tadaaaa..... semua yg dapat party pack tu mula2 mesti cakap2 pasal sticker yg diaorg dapat hehehe..... Ada yg sayang nak bukak takut sticker rosak :-p


Seronok rupanya prepare benda2 ni kan , macam nak prepare utk besday sendiri je tahun depan hahahaha.... buang tebiat kot :-)












16 comments:

Liz said...

Masa birthday anak saya bulan 10 lepas, saya gunakan benda ni juga. Elok je terjumpa kat rak. Rasa macam ok gak. Simple tapi senang. Tak payah susah-susah. Sticker tu dah buat pack yang simple jadi menarik

Huda said...

Kak kat mana nak beli ni? Kat tempat saya ni rasanya takde jual..Kalau nak mintak tolong akak belikan boleh tak? Anak saya punya bday 17hb ni..sukalah ngan plastik beg ni

Rozita said...

kreatif dan cantik!

reyna ibrahim said...

comellll..cantik kaler dia

eyndayusoff said...

Liz...simple & mudah serta cute kan :-)

eyndayusoff said...

Huda... sempat ke? try cari kat hypermarket tesco/giant... bahagian pembalut makanan yg plastik lembut tu & sama jugak bahagian kertas logam utk bakar makanan dlm oven... adoiii nama produk2 tu akak lupa... cuma boleh bagi pembayang je hehe...

eyndayusoff said...

Rozita...tq :-)

eyndayusoff said...

reyna... kaler2 pastel :-)

miSsMawar... said...

a ah la akak.. so kiut.. hehe

norh said...

first time tengok plastik ni..

Fauziah Mohamad said...

comelnye...n mudah pulak tu

Nafira usof said...

kreatifnye.. tak pernah nampak plak plastik cam tuh~

eda_ej said...

nak cari juge la.. macam best.. =D

Alin Marlini said...

cantik & comel goodies bag tu...

rohayu osman said...

mudahnyer cm tue... rasenyer lagi jimat kan... hehehe.. pasnie boleh buat.. good info..

syafisyifa' said...

Comelnya Goodie bag tu kak eynda.siap ada sticker mesti budak2 suka :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails