Monday, October 29, 2012

TERcakap Aje...


Assalamualaikum.......




Last nite lepas Maghrib satu family duduk depan TV tengok channel Astro TLC.... ada rancangan prank yg guna hollywood celebrities... kena jadi staff kat restoran fast food.... nampak la hotdog... fries... segala kan kat tv.... 

Tetiba mulut ni TERcakap.... "alamak... tetiba teringat Burger King..."

TERcakap je sebab sebelum tu dah keluarkan lauk pauk dari fridge nak panaskan aje utk dinner....

Akhirnyer malam semalam kami berada di sini :

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*






Hehehehe... tak sangka apa yg eynda TERcakap boleh memberi impact yg besar ye... terus hubby suruh simpan lauk pauk... jom pi Burger King!! Anak2 punya la hepi....

Kalau dah makan kat BK tu whopper aje pilihan hati... rupanyer ada whopper style baru.... eynda try Sweet Carolina... diaorg guna honey mustard... must try kalau ke BK ye... tapi taste adalah berbeza utk kita-kita kan... try dulu baru tahu ;-)

Semalam kat Bukit Jelutong ada open house & kenduri kesyukuran kat gerai Burger Bakar UK Perdana... owner outlet ada invite eynda masa eynda pegi beli burger baru2 ni... dari 5pm hingga habis 1000 stock burger... makan burger bakar free ok.... tapi semalam eynda tak pegi pun sebab petang hujan.... malam malas nak drive, tapi dapat makan burger gak... Burger King! :-D

Hari ni Hannah sibuk ajak makan kat Burger King lagi... hhmmm.... tak boleh la hari2 ye heheheh.....















16 comments:

Azian Elias said...

Hubby akak lah yg paling suka Burger King.. masa memula makan, tak habiss.. besarr..

saniah said...

Alamak malu akak...rmh akak dah dekat sgt dgn ukay perdana tapi belum pernah rasa lg burger bakar ukay perdana..ank2 je yg duk mkn dan balik bercerita..hemm sedap ke eynda?

inazamri said...

kami jarang mkn BK coz jauh kalau nk gi makan hihi

AzLiN SaFeNa AzIhAR said...

Hi...sungguh menarik blog u...feel free visit my blog www.azlinsafena.com thanks

rohayu osman said...

untung ler kak.. lain kali lau nk makn luar boleh guna taktik TER nieh... hehehe...

Ros said...

Salam ziarah...

izzah said...

untung badan...TER je pn terus dapat yek..nk apply jgk la petua TER ni...hehe...

Eny Abdullah said...

instant food ni mmg menggoda.. pantang cakap atau tertengok heheh.. ni pun rasa mcm nk ke mc D je karang

eyndayusoff said...

Kak yan... nak makan kat BK kena bagi lapar betul2 kan hehe... besar... tapi ada gak yg junior burger :-)

eyndayusoff said...

Kak Saniah.... burger bakar ni dagingnyer tebal... digrilled kering... makan memang rasa daging betul... setengah org maybe rasa cepat muak sebab daging banyak... tapi kira healthy la part daging... elakkan extra cheese hehe... sekali sekala boleh la makan... takde la rasa sedap macam fast food punya burger.... fast food tambah macam2 dlm burger & cara masak tak sama...

eyndayusoff said...

inazamri...kami ni 10-15 minit je dah sampai BK hehe...

eyndayusoff said...

Azlin... tq :-)

eyndayusoff said...

Rohayu...izzah... hehe cuba la :-)

eyndayusoff said...

Ros... tq sudi singgah :-)

eyndayusoff said...

Eny..haah betul :-)

♥MAMASYAZA♥ said...

burger king mmg sedap, tapi mcm kami kat utara ni, memang tak dak burger king. harap2 lepas ni ada pulak burger king....hehehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails