Tuesday, October 30, 2012

CPUV Campaigns... Akhirnya!


Assalamualaikum.......


Alhamdulillah.... dah lamaaaaa Eynda's Diary tak dapat BE (buffered earning) dari Nuffnang.... Eynda heran sebenarnyer.... bila eynda check betul2 kat blog eynda, rupanyer kotak iklan nuffnang kat header hilang!! Ntah cemana boleh hilang.... patut la takde iklan langsung kat atas header selama ni.... godek2 website Nuffnang.... letak balik.... tu pun pening gak dah lupa cara nak letak code kat HTML blog hehe...

Baru laaaa ada iklan balik & ada BE :-)

BE dah tukar ke CPUV Campaigns sejak bertukar wajah baru...






Nampak tak? Last dapat BE September 2011.... setahun dah tuuuu....





Terima kasih Celcom :-)




Hari ni bukak tengok kempen nampak tambah lagi satu iklan...




Terima kasih Microsoft Windows 8.... wahhhh bangga sebab Windows 8 baru je buat launching petang semalam kat Plaza Low Yat kan... dah ada iklan dlm blog eynda :-)










9 comments:

fiza said...

Tahniah.

zailamohamad said...

banyak tu!!!

Nafira usof said...

tahniah.. masyuk lah lepas nih~

eyndayusoff said...

fiza... thanks :-)

eyndayusoff said...

zaila...tak banyak pun tapi Alhamdulillah lama dah tunggu hehe..

eyndayusoff said...

Nafira... tq...harap2 gitu la :-)

Has said...

nuffnang has mcm x bergerak pun :)

@lfidah @dim said...

salam perkenalan kak..best kan bile nmpk ada BE dari nuffnang..

izzah said...

Bestnyer k.eynda...tahniah...leh kumpul n cash out utk rayer krismas ni..:-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails