Tuesday, October 2, 2012

Hannah Prihatin...


Assalamualaikum........







Citer semalam...

Petang semalam eynda hantar adam pegi tuisyen kat bkt jelutong....

Selalunyer kami dinner siap-siap kat bkt jelutong...

By the time nak balik selalunyer dlm 7.45pm.....tuisyen Adam @ 8pm......

Nak balik jalan dah gelap la kan...

Tambah2 jalan ke Cahaya SPK tu memang le gelap... nampak lampu kete je tu pun kalau time kete banyak....

Last nite Hannah cakap kat eynda masa eynda tengah drive balik.... eynda ni memang panik skit drive malam2.... penakut tapi buat2 berani... 

" Mama jangan takut gelap daaaa... Nanti Hannah pasang lampu...."

Eynda ingat dia nak pasang lampu kecik yg ada kat dlm kete, nak bagi cerah dalam kete...

Rupa-rupanyer.....



*

*

*

*

*

*

*


Lampu ni.....

Dengan muka selamba dia tekan bagi lampu tu menyala dalam kete....

Eynda tengok tak terkata apa la hahahaha....

Hannah cuba nak menenangkan mama dia yang bawak kete dalam gelap...

Hargailah ye :-)






* Gambar lakonan semula*













11 comments:

Huda said...

Sweetnya Hannah..:)

Ena's Palace said...

hehehe..Hannah sgt memahami mama dia...

Alin Marlini said...

budak2 mmg sgt memahami perasan kita

ibh_sue said...

Best friend mama dia kan..cukup memahami mama dia..Hannah..hannah..Sweet ja.. :D

LydSunshine said...

:) usaha yang kecil tapi daripada jiwa yang besar. Sweetnya anak eynda ni.,

Aku-Enot said...

Good girl...hannah semakin bijak dan memahami...:-)

Mass said...

Alolo...tomeinya hannah.....pandainya dia nak tenangkan mamanya :-)

KhaiRin : anies said...

pandainya diaaaaaa

Sharinginfoz said...

bagus betul hannah ni

yuzi musa said...

kanak2 memang kelakar kan... tp sebenarnyer apa yang dierang cakap kan tu ikhlas/direct dari hati mereka..

syafisyifa' said...

Kelakar hannah..prihatin tu...bgus hannah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails