Monday, September 10, 2012

UPSR Oh UPSR.........


Assalamualaikum.......

Selamat malam semua... 





Eynda nak ucapkan good luck utk para pelajar yg akan menjawab kertas peperiksaan UPSR mulai esok..... jawab soalan elok2 tau.... baca soalan betul2... jangan panik... baca doa banyak2... semoga dipermudahkan segalanyer...

Ibuk-ibuk... bapak-bapak... berilah sokongan kepada anak2 yg mengambil exam UPSR ni ye... ehhh mestila kan... doakan anak2 mudah menjawab soalan peperiksaan.... paham sangat la mesti berdebar sama naik dgn anak2.... ntah2 lagi panik dari anak2... Insyaallah.... Anak2 akan buat yg terbaik...

Buat cikgu-cikgu yg bertugas sebagai pengawas peperiksaan, selamat menjalankan tugas ye...

Tahun depan giliran eynda pulak berdebar panik segala sebab Adam pulak akan ambik UPSR....owhhhhh... *tarik nafas panjang*





9 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

good luck!

Gee® said...

Salam kenal Eynda...

Pen Biru said...

kesian tgok budak2 skrang..sukatan pelajaran diorang agak susah compared dgn kita dulu2

JaSSNaNi said...

Assalamualaikum Eynda..

Good Luck for anak2 yang ambil UPSR hari ni.. semoga semuanya di permudahkan.. amin.. :)

fazian.batrisyia said...

Tq tinggal komen.

Dah ada anak ni memang selalu berdebar2 walau ambik ujian bulanan jek pun...kena pantau dari awal kan...Anak sibuk main basikal...ibunya pulak geram nape tak mo hadap buku semua tu...bukan lama pun nak ulang kaji...aduss....sabar jek la...

|| NaFiRaa || said...

good luck jugak buat mereka semua..:)

Aku-Enot said...

enot pun nak ucap good luck jugak untuk adik2 yang amik upsr...

syafisyifa' said...

Insyaallah Adam cemerlang punya upsr tahun dpn....selamat menjawab upsr utk semua murid thn 6 2012 di malaysia

ALoNa CintamaniszLite said...

setahun tu bkn lama pun sebenarnya..pejam celik2..dh setahun..mm

mcm akak ni...dh 4x merasa anak melalui mcm2 exam nasional ni...upsr, pmr...huhu..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails