Monday, September 10, 2012

Dah Sarapan?



Assalamualaikum.........

Selamat pagi semua.... monday blues?? hehehe....




Dah sarapan??

Eynda sedang bersarapan....

Bayangkan....

French fries yg digoreng dlm deep fryer.... disalut pulak dgn cheeseeee.... ditambah pulak dgn gravy sauce.... hhmmm... boleh bayang tak?? 

Heavennyer kalau dapat makan macam tu kan.... atau mungkin u all bayangkan fries cicah cili sos aje ke? hehehe.... apa-apa aje....

Ok waktu berangan dah tamat tetttttttttt......

Sabtu-Ahad lepas eynda pegi 5 open house...semua dlm SPK.... yg jauh2 pun dapat invitation tapi maaf banyak2 tak dapat nak hadir.... kalau boleh nak penuhi setiap undangan :-(

Makan pun hebat la kan....

Maka hari ni wajib la pulang ke pangkal jalan.... setiap isnin akan pulang ke pangkal jalan ye.... tak tahu la naper selalu pilih hari isnin :-p










Selamat bersarapan semua.....

Egg Salad aje pagi ni .... makan sambil tengok channel food network asia.... tetiba egg salad ni rasa macam apa yg diaorg tengah masak!! :-p




















12 comments:

irenedahayu said...

teringan menu ayu time posa ari tu.. evrydays salad... sampai suami pun terikut join sekali sampai dia kata 'ketagin'...

eynda said...

Ayu... naper makan salad aje bulan puasa hari tu?? Diet atau takde selera nak makan yg lain2 ? :-)

:: Mrs.Eady :: said...

huwaaaa akak kejam utk membayangkan nyer!!glup!

LydSunshine said...

5 buah rumah open house... banyaknyerrr... tapi syukur la eynda dah kembali ke pangkal jalan...

♥MAMASYAZA♥ said...

sedapnye tgk salad tu...terliur sudahhh

Ijah EmoTemo said...

aisehmen...sedaplah kak eynda! hehehe

ibh_sue said...

Kak!..Tgk egg salad akak tu sedap laa...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

sedapnyeeee

|| NaFiRaa || said...

terliur tengok menu sarapan eynda.. yummeh~

irenedahayu said...

double diet kak... puasa ari tu atu turun 7kilo + ambil SD2 2 tin...

nur said...

makanan sihat ni.. hehe

syafisyifa' said...

Wah besnya byk open house kat sana! Hihi
bagusnya kak eynda...sarapan sihat gituu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails