Wednesday, August 15, 2012

Iftar Bersama Jiran2 Yang BFF *wink*


Assalamualaikum......

Selamat petang semua ye...


Pernah dengar kan satu quote.... kawan yg rapat dgn kita takkan biarkan kita buat benda2 bodoh... bersendirian!! Hehehe....

Ni la kawan2 eynda yg boleh dikategorikan seperti quote tersebut..... :-)

Last nite kami berkumpul bersama berbuka puasa.... dah lama jugak tak berkumpul lebih2 lagi di bulan Ramadhan, masing2 sibuk.... meriah la last nite kan....tapi tak lengkap sebab ada sorang lagi tak dapat join....

Seperti biasa kami buat potluck... tak susahkan tuan rumah kan :-)




Eynda bawak ayam bakar tandoori :-)



Dah sembang2 tiba masa bermain bunga api!! 1st time okeh eynda join buat benda ni.... mula2 tak percaya menjadi ke? Bila tengok balik gambar ehhhh jadi la!! Terujanyer hahahaha.... mengalahkan anak-anak :-p





Sekali lagi...... yg bestnyer semua tak nampak muka... kalau nampak mesti obvious sangat kami tengah cuak/panik.... maklum le ramai yg 1st time buat cam eynda gak hehehe....masa bergambar ni, Hannah melalak-lalak tau.... awal2 lagi bila dia tahu dia tak kasi eynda pegang bunga api.... nanti kena tangan katanyer.... kesian dia... nak protect mama, tapi mama macam kanak2 yg dapat bunga api la :-D






Sebelum balik rumah mesti la bergambar lagi kan.... tak cukup lagi sorang la... 




Ehhhh... apa hal plak ni kan.... haaaa... ada sebab la tu... pssttt biarlah rahsia hehehe....





Owhhhh sangat suka gambar ni....semua dgn candid masing2... cuma eynda je yg selalu akan tengok kamera hahahah.... Hannah takmo senyum... masih geram sebab mama main bunga api :-D



Terima kasih kepada tuan rumah yg selalu offer rumah dia utk perjumpaan kita-kita ni... tq jugak to photographer bidan terjun yg sudi ambik gambar kami-kami.....

Insyaallah lepas seminggu raya kita berkumpul lagi :-)

Lupa nak cakap... mereka ni adalah jiran eynda di SPK *wink*















8 comments:

Ijah EmoTemo said...

waaaaa...sangat teringin nk buat bunga api mcm tu..tp cuak hahaha

♥ ROS ♥ said...

Eh kreatif sgguh gmbr unga api... Dslr slow motion shoot yg leh buat tu.. Hihihi :) eh memandai jer, kamera lain pun leh wat jugak... Hahhah.. Sonoknye bbuka reramai :)

SURIA AMANDA said...

jiran.....dah mcm adik beradik dah..

ummisara said...

best nya...

i memang tak sempat langsung...cuma hai hai bye bye jer...huhu ujung minggu balik umah parents..weekdays jadik F1 drebar rushing frm opis...sampai umah bersilat pulak kat dapur...

bagus apa yang diamalkan oleh cik putih n jiran2.

Siti Shuhadah said...

sedapnye tgk menu2 berbuka..nak2 trifle tu..hehehe...

eh..camner buat bunga api tu erk..teruja tgk..

syalinda johari said...

cantiknya bunga2 api tu, oo..buleh buat tulis2 lakaran macam tu ek..baru tau ni..kekekeke.. selamat hari rayaa aidilfitri maaf zahir batin

syafisyifa' said...

seronoknya...mkn2 mcm ni....kak eynda, selamat hari raya, maaf zahir dan batin buat kak eynda, suami, adam, hannah dan keluarga....drpd saya sekeluarga
...

shah said...

eh,macammana amik gambar tulis tu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails