Monday, July 16, 2012

Pokok-pokok Itu Berbunga!


Assalamualaikum......

Salam sejahtera semua......




Tengahari tadi terasa lain sungguh suasana masa ambik adam kat sekolah dia....

Aikkk... Jumaat lepas naper eynda tak perasan??





Nampak apa yg eynda cuba citer tak??

Nampak adam? Nampak kete? Nampak budak2? Owhhhh nampak bungaaaaa?? hehehe... cantik tak?? :-)

Terlebih teruja hari ni sebab macam disambut oleh bunga2 masa nak parking tadi kat tepi jalan....sepanjang jalan tu kiri kanan ada pokok ni tau.... bunga pink & bunga putih....Naper la Cahaya SPK tak tanam pokok ni.... konfirm cun!





Pokok ni rendang aje... so ada pohon2 berbunga yg kita boleh pegang... tadi anak kawan yg darjah dua pun boleh tolong petikkan bunga ni utk Hannah heheheh....

Ala-ala bunga sakura la pulak.... bunga ni pun jadi la... saya dah teruja... memang senang teruja dgn keindahan ciptaan Allah :-)




13 comments:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ila pun suka bunga2 nie..umh je takde ruang nak menanam

cikbedahlaser said...

sy dh 3 mlm tido shah alam... sekali tghari td blk serdang.. tgk tepi2 jln pokok2 nye mcm pokok sakura.. memutih rimbunnnn... syok rasa....

CT said...

Tengah musim bunga....lagi cantik kalau dah bertabur kt bwh..mcm kat Korea...hi3

~najwa~ said...

Feeling citer korea eh? Ehe.

Saya baru tau kakak sedara saya dok cahaya spk :)

Suhana Shuib said...

wah eynda.. imagine kat korea le plak..bunga2 ni kat Alor Setar pon byk..mmg cantek sgt bila bunga tu merimbun..

ratu siput said...

mmg cantik kan kak eynda...mcm kat korea pun ada rasa...

Hayati Rameli said...

cantikkk..skrg ni sepanjang jalan nampak pokok jenis ni berbunga2..


p/s: last week nampak adam dalam kereta otw nak pegi skolah.. :)

Alida Ali said...

Ctk bunga2 ni kan..kt area umah sy pun byk mcm2 kaler pink putih...ala2 bunga sakura...

KhaiRin : anies said...

mcm sakura ye pon hehe

♥MAMASYAZA♥ said...

sama macam en. abah, suka sgt tgk pokok2 yg ada bunge, siap bergambar lagi

myambition said...

Kak..sy org bru..bru create blog...sy ni dh btaun jd silent reader akak..sonok bc cite2 akak ..xpnh jemu.nt free2 jejalan la ke blog sy ye..

mama maman aka yana said...

cantik... :-)

Bitt (double IS) said...

cantik...musim kot skang.. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails