Tuesday, July 10, 2012

Anniversary Ke2 Rumahku Syurgaku....

Assalamualaikum....

Hai semua....


16/6/2010 - 16/6/2012



Tiba-tiba rasa macam terjaga dari mimpi! Ahad malam lepas cepat2 bukak blog... cari kat label... anniversary.... haaaa.... cemana boleh terlupa tahun ni?? Mungkin banyak hal lain yg bermain di pikiran kan... wellllll.... eynda rasa eynda memang banyak berpikir... dlm otak ni banyak huruf & angka & soalan & bahan ujikaji hehehe... sampai terlupa 16/6/2012 yg lepas adalah anniversary rumah eynda yg ke2!!

Alaaa cian rumah... mesti dia kecik hati tuan rumah ni tak teringat pun anniversary dia kan.... 

Bercerita pasal rumah... yg dah lama eynda tak citer.... rumah eynda sihat aje... Alhamdulillah.... rasanyer tak banyak perubahan kot.... makin hari makin simple... masih kekalkan imej less is more... susun atur perabot/barang dlm rumah sentiasa berubah gak... kekadang dah tak jadi simetri kekekeke.... janji kami selesa tinggal di situ... betul kan :-)

" Be grateful for the home you have, knowing that at this moment, all you have is all you need..."
 ~ Sarah Ban Breathnach ~






25 comments:

~ yus ~ said...

salam....

beberapa hari ni mmg saya dok tengok entry puan Eynda pasal rumah. Suka betul tgk susun atur dan laman rumah puan eynda. Teringin juga nak punya laman hampir serupa, tp tana tepi tak besar, sekangkang kera je..huhu

Huda said...

seronok nengok rumah akak..cantik dan kemas je..saya pun baru masuk rumah baru tapi tak sebesar dan secantik rumah akak..saya pun suka konsep less is more.

SYANI said...

Suka tengok rumah akak. Cantik je. Takpe kak barang sikit lagi senang nak kemas kan??

Cikgu Vina said...

salam..kak..tq sebab sudi singgah belog budak sekolah macam sy nie..hehe..lama dah akak tak tunjuk gambar rumah..rindu nak tengok..hehe..

Suhana Shuib said...

tahniah eynda.. rumahku syurgaku kan..hihi..

|| NaFiRaa || said...

rumah kita syurga kita kan~
yang paling penting kita selesa ngan rumah kita..:)

Alin Marlini said...

Happy Annivesary buat rumah Kak Eynda...

☆♥L@dy @yU♥☆ said...

ai x pernah tahu anniversary umah ai pong...sure dah 7 years gituew but date betul x ingat kena check blk la ngeee....

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

comel la umah kak eynda.. =)
laman pun luas, ai suke..

lely x kesempatan lg nk duk umah seniri, lom ada rezeki.
rezeki bg kat penyewa je dlu..
harap jaga leklok ler tu...

mama maman aka yana said...

tumpang seronok.... :-)

mama tengah tunggu giliran mama ada rumah sendiri lak... huhu

Tifa said...

congratz... sekejap je kan 2 tahun

eynda said...

~yus~,

Trima kasih.... rumah eynda ni biasa2 aje... yg indah nampak di gambar, realiti takde menarik sangat pun hehe... eynda rasa laman kecik pun kalau dihias dgn betul mesti menarik ;-)

eynda said...

Huda..

Thanks... takde istilah tak cantik kalau rumahku syurgaku ;-)

eynda said...

syani... thanks... haaa sebab tu la akak pilih konsep minimalis hihi...senang nak ngemas :-)

eynda said...

cikgu vina... sama2... thanks jugak dtg jenguk blog akak... dah lama tak citer sebab rasa macam takde apa nak citer pasal rumah hehe..

eynda said...

suhana... thanks... semestinyer ;-)

eynda said...

Nafiraa... ye betul :-)

eynda said...

Alin, thanks :-)

eynda said...

Lady Ayu... thanks to blogger.com sebab ada jugak diary utk eynda... apa-apa eynda selalu check balik kat blog eynda ni... banyak kenangan eynda simpan dlm blog...

eynda said...

lely... trima kasih... insyaallah penyewa tu jaga harta lely dgn baik :-)

eynda said...

mama maman... InsyaAllah akan tiba masa ;-)

eynda said...

Tifa, tq ..tu la kejap je... :-)

Mama2Q said...

salam kenal.....
tengok rumah org cantik2 ni buat i nak follow blog ni...mana tau leh jadi inspirasi..:)

eynda said...

Mama2Q... salam kenal... alhamdulillah kalau dapat berkongsi idea dgn kawan2 :-)

hainom OKje said...

blogwalking.....salam ukhwah....cantik rumah!! he..he..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails