Tuesday, June 12, 2012

Birthday Party Durrani...




Assalamualaikum....

Hello semua....

Eynda dapat birthday party invitation last weekend.... actually sekali dgn kenduri kawin adik Ummi Sa'adah... tengahari kenduri, petang birthday party.... nak attend 2 sekali tak sempat sebab ada hal so terpaksa pilih sebelah petang... tu pun sampai agak lewat... lepas Asar baru bertolak pegi...


Hadiah utk Durrani, anak sulung Ummi ... Alhamdulillah dengar citer dia suka :-)

Kami duduk pun tak lama.... makan ringan2 walaupun ada hidangan nasi kenduri... maklum la dah lunch, bukan tak sudi ye... makan kek-kek... makan bubur kacang hijau... minum2...dalam kejap-kejap pun Adam sempat makan nasi 2 pinggan tau haaaa.... berbaloi bawak dia... kami tengah leka sembang dgn tuan rumah tup tup tengok ada 2 pinggan nasi atas meja Adam habiskan hehehe....Hannah pulak tunjuk skill jadi penyambut tetamu, usung balang penuh marshmallow pas tu offer kat tetamu.... rugi tak teringat nak snap gambar masa tu....

Time nak balik posing kejap...



Sayang betul birthday girl takde dalam gambar.... birthday girl demam katanyer... cian dia... kalau ada dalam gambar best... dia pakai baju tulis Birthday Girl, hadiah dari tetamu... dapat2 terus pakai hehehe... cute!




Ok posing lagi ... Hannah dah surrender takmau posing dah...


Terima kasih ummi sebab sudi jemput kami datang ke rumah selalu.... jangan serik jemput lagi ye hehehe....{ masa tu mata asyik usha tudung ummi je... cantik.... tapi lidah kelu tak tercakap ;-)}










6 comments:

Bitt (double IS) said...

hannah membzkan diri la tu yer..hehehe cute

Mizz ErMa said...

lorr..kesiannya, mcm mana ufday girl leh demam taem party dia..hehe

LydSunshine said...

Cantik puan Eynda ni. Siannya befday girl demam. Mesti nak makan kek pun rasa tak best.

♥MAMASYAZA♥ said...

alahai birthday girl demam le pulak. tapi mesti dia happy bila hannah kasi hadiah utk dia

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

bagusla abam adam...tak rugi bwak dia..eheheh

pelik tapi benar tau kak..budak2 yg sambut besday..kebanyakkannya demam on dat day..hoho

Chik Na said...

eynda nampak kurus...cantik n menarik :)... ni yg buat semangat nak g gym balik nih

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails