Thursday, May 31, 2012

Ana Suzana Datang Rumah La...

Hari selasa lepas Ana Suzana datang rumah tapi kejap aje... sekejap pun banyak jugak la sembang kan.... cuti sekolah ni la baru nak boleh jumpa2... hari persekolahan masing2 sibuk jadi drebar anak2 hehe....


Anak2 Ana datang bawak upin ipin.... Hannah pun bawak keluar ipin dia jugak... ipin ke upin ye Hannah punya tu.... eynda pun konpius... ikut suka je eynda panggil... kejap upin kejap ipin hehe....

TQ Ana.... tolong akak belikan barang skit sebab akak "patah kaki" kete masuk workshop.... plus tapaukan KFC .... that's what friends are for kan ;-)

Sorry kawan2.... gambar kali ni size kecik.... eynda dah tak pandai nak besarkan size gambar hihi.... kalau klik kat x-large dah jadi pecah2 gambar tu..... kalau klik large ini le hasilnyer.... pening jap....

12 comments:

♥MAMASYAZA♥ said...

upin dan ipin, feveret anak2 akak gak

Farah Zamri said...

dpt tgk pic Adam & Hannah kembali!

Siti Asiah said...

Comel jer tengok anak2 akak main upin & ipin tu...(",)

Azian Elias said...

seronoknya dapat kunjungan.. sure sudah berbalas kunjugan kan..

Tifa said...

Yeay ,,,Eynda buat come back :)

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

sy pon kdg2 confuse upin ipin..tapi yg pasti sorang ade jambul sorang botak licin wakakak

♥ ROS ♥ said...

Wah suka la dkt umah ana suzana..kihkih... :)

Bitt (double IS) said...

adam macam berisi dah skang... :)

ibh_sue said...

Hahaha..walau dah komen kat fb hari tu.. Ni nak cakap jg.. Akk dah comei..cute mcm ana juga..

Ena said...

akhirnya.. dapat masuk semula umah kak enyda.. yeayyy!!

SURIA AMANDA said...

upin ipin jadi kegilaan kanak2 skrg kan?

sedutzone said...

lepak dan follow..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails