Wednesday, May 30, 2012

Mesej Untuk Eynda's Diary...

Assalamualaikum....

Hai semua....

Eynda copy satu mesej yg eynda terima selepas eynda buka semula Eynda' s Diary.... terharu sangat dgn apa yg ditulis.... trima kasih utk penghantarnya... u know who u are kan... ;-)




Assalamualaikum Kak Eynda....


I'm so happy when u decided to re-open ur blog. Although some people might have said it just an ordinary diary story, but for me it has inspried me and sometimes have generated more info, ideas and even laugthers.. Look into the bright side, look forward and leave all the negative comments. Keep on moving and do it as u want it. We can never satisfied or please every people but at least we do it for a sake of our satisfaction. And thanks to you, I'm now a bloger. But still new and need more learning n skills to develope. Maybe you can teach me to blog. Or you can be my guest blogger.. Good lucks and Barakallah...




Trima kasih jugak buat sahabat2 di FB eynda yg sentiasa beri semangat utk eynda terus menulis blog.... trima kasih sebab sudi baca & sentiasa menanti entry2 terbaru...walaupun eynda tak dapat menulis setiap hari, Insyaallah akan sentiasa update blog jika kelapangan...dan eynda akan cuba balas kunjungan u all... sebelum ni eynda sentiasa panik sebab rasa macam tak terkawal cara eynda menulis blog... eynda dah susah nak berblogwalking.... Insyaallah bukanyer semula blog Eynda's Diary seperti pulang dari percutian panjang yg menyegarkan minda eynda utk terus menulis & beri komitment sebagai seorang blogger... Insyaallah...

Cehhhh.... formal la pulak.... rasa macam sedang beri ucapan menang anugerah je hehehe....Apa-apa pun semua ni buat eynda terharu & rasa bersyukur sebab betul2 tak sangka... Eynda ada terima banyak gak mesej sebelum ni.... ramai yg menjadi blogger sejak baca blog eynda... tak kurang jugak yg teringin nak jadi blogger tapi masih belum berkeyakinan.... nasihat eynda... just go for it!! Macam eynda awal2 buka blog dulu.... nak citer apa pun takde idea... even sekarang pun kekadang takde idea hehe.... Nak mula memang payah, memang pikir macam2.... tapi bila dah mula Insyaallah semua akan berjalan lancar ;-) 

Eynda sentiasa menyokong sahabat2 blogger yg lain... yg baru nak mula... nak masih berangan nak jadi blogger.... semua eynda sokong.... cuma kena ingat nawaitu kita utk menjadi blogger tu apa.... jadilah blogger yg menyihatkan industri ini ;-)

Akhir kata, trima kasih semua... :-)




18 comments:

Farah Zamri said...

As Salam Kak Eynda,
Alhamdulillah dah ada balik blog ni ;D
*wink*
bolehlah tepek gambar Adam & Hannah lepas ni.
rindu kat diorg!
hihi
happy blogging again!

inazamri said...

tu la tertanya2 juga saya bila klik blog eynda diary tp takde.now muncul kembali.hepi2..

Azian Elias said...

alhamdullilahh.. semoga terus berkarya..

rDnA said...

Alhamdulillah..semoga sis terus menulis.terkejut jugak bila nk bc blog akak dh tutup..now dh buka semula

ibh_sue said...

Welcome back Kak Eynda..Muahhhhh!!!!

mama maman aka yana said...

welcome back eynda..... :-)

M.U.M.M.Y M.I.Q.H.A.E.L said...

salam kak eynda..


bestnye kak ida dah open blog ni...

saye suke sgt bace blog kak eynda..

suke kak eynda deko2 rumah....

ur luvly and sweet story pun kite suke bace...

m.q said...

yay...sukanya Enyda dah bukak balik blog
:)

♥ ROS ♥ said...

Yeayyy..bru dpt tau kak eynda bukak blog blik.. Bestnyer.. Bebaru nih sedih sbb xdpt nk ikut story dah... Skrg dh dpt blik :)

Ermayum said...

welcome back

Mokteh said...

yep, dont focus on satisfying others/readers; only yourself.

- dieyana - said...

alhamdulillah, Eynda sudah kembali! :-))

|| NaFiRaa || said...

welcome back..:)

Bimbo said...

welcome back! glad u r back eyn! ;)

NeenaAnuar said...

welcome back akak!!! rindu ngan celoteh akak.. rindu nak tengok gambar2 cantik akak kat sini! keep it up and always will support you sis! hugs~~ :)

farra8979 said...

wah, welcome back... happt sangat sebab akak dah bukak blog ni balik...^^

yanti isa said...

welcome back ... so glad to see your link dkt blog list akak semula .

Mimy Hamid said...

welcome back kak eynda......miss ur writing

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails