Saturday, February 4, 2012

Ikan Bakar Jalan Bellamy.........


Opppsss... sorry takde gambar ikan bakar ye.... eynda TERlupa nak snap sebab leka menghayati kesedapan nasi berlauk & ikan bakar & sotong bakar hehehe....

Btw... ini kali pertama eynda makan di situ walaupun dah banyak kali dengar orang bercerita tentang tempat ni termasuk la hubby sendiri.... akhirnyer hari ni hubby yg baik hati bawak eynda & anak-anak makan kat situ....

Kami makan di gerai nombor satu walaupun sebenarnyer hubby nak bawak pegi gerai nombor 3... lagi sedap di situ katanyer.... tapi malangnyer gerai nombor 3 tu dah takde tempat duduk & meja kosong.... sebab tu kami pilih gerai nombor satu, lagipun gerai nombor satu ada ayam kampung goreng, kegemaran adam... adam tak reti makan ikan bakar... Hannah cuma makan nasi & sup... gerai2 kat situ sila la buat satu menu nasi ayam ye hehehe....

Bagi eynda boleh tahan sedap la ikan bakar kat situ...banyak pilihan jugak....eynda makan ikan pari bakar tadi...besarnyer ikan pari tu...ratah saje dah kenyang... nasib baik nasi sepinggan kecik je.... tambah lauk masak lemak pisang muda...waahhh sedapnyer ....

Bila2 nak kena keluar awal skit dlm 11am utk ke situ... boleh try makan kat gerai nombor 3 tu :-)














9 comments:

KhaiRin - anies said...

harga camne? ok x kak?

Chik Na said...

dah lama tak pergi makan ikan bakar kat jalan bellamy... terkenang masa kerja dulu, sebulan sekali mesti ada je kawan-kawan ajak p makan kat situ

-iLLa- said...

yer kak eynda..gerai no 3 tuh yg sedap sket..ehehhe

Cik Sibuk said...

febret nih..kitorang yang keje dekat pj pon boleh time lunch break gi jejauh jalan ke belakang istana ni semata nak makan ikan bakar. dah tak ingat dah dulu makan kedai yang mana. semua lebih kurang aje..maybe sos dia tu la beza sikit.

Lia said...

ikan bakar mmg best le kan..

Puteri Satu said...

inda.. ikan bakar dekat Tang ling tu lagi sedap...sekadang kat situ lagi popular dari belamy ni dah... :)

man said...

belum berkesempatan utk cuba..

Azian Elias said...

gerai nomor 3 tu mmg sellau penuh eynda. Ramai peminat. cuma kat area tu, panass sangat lah kann..

Ermayum said...

minggu ni da dua kali makan sini memang nombor 3 sambal dia sedap - smlm semua tutup selain gerai last ok la gak but no 3 lagi best :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails