Monday, February 6, 2012

Bukan Kerana Diet....

Hari ni eynda rasa hari yg paling eynda tak tahu nak makan apa....

Pagi tadi jalan2 di tasik shah alam.... lepas tu breakfast nasi lemak + telur goreng + ayam goreng... tapi nasi lemak tu eynda makan 1/4 pinggan je... ratah ayam & telur goreng...itu 9am...

Dalam 2pm keluar lunch pulak... hubby & anak2 lunch, kitaorg pegi giant foodcourt... ni kali ke2 kat situ eynda dilemma tak tahu nak makan apa... pernah jadi dah sebelum ni....last2 sekali balik rumah 4pm baru makan bun tuna sebijik....masa ni badan rasa lemah.... otak takleh berpikir dgn waras.... bukan selalu eynda kurang makan...selalunyer terlebih makan hehehe....

Dinner masak sendiri... buat wrap...last nite beli daging cincang, nak masak tadi baru sedar itu daging kambing cincang bukan daging lembu...alamak not my feveret la... tapi makan jugak sikit sebab badan dah menggeletar akibat kurang makan.......

Hopefully esok boleh makan banyak... kena pi gym kot atau aerobic guna vcd kat rumah.... mungkin jugak sebab hari ni eynda tak exercise teruk maklum la bawak anak2 konon nak jogging di tasik shah alam alih2 diaorg stop kat playground hhmmm... tunggu la hubby habiskan pusingan satu tasik tu, balikkk....so nak makan banyak pun eynda rasa tak seronok...

Aiikkk... kata bukan kerana diet????



















6 comments:

KhaiRin : anies said...

nafsu kot...hehehee

Salina said...

akak..kalo saya memang tak boleh kalo tak makan..rasa pening n badan mengigil..

Azian Elias said...

akak tak banyak makan, tapi badan melambot gak..huuu..huu..

Bicikut said...

makan je..malam jgn makan..

sisdee said...

ada masa mmg camtu tak tau nk makan apa..now nie kita puasa eynda sbb kita nie byk sgt kesian..kesian lauk ada lebih..kesian anak2 tak nak mkn klu ibu tak makan "sigh"

so pagi2 buat light workout or badminton ngan hubby then ptg 1 hour before buka kita workout tru dvd :)

miSsMawar... said...

sama la ngan mawar... kdg2 xtahu nk mkn apa... sampai naik lembik..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails