Thursday, February 2, 2012

Buah Mangga Dalam Kereta.





Paling eynda suka kereta yg masih berbau seperti baru semalam ambik kereta tu dekat kedai .. maknanyer kete baru la ye... 

Macam kereta eynda dah macam-macam bau ada.... macam-macam jenis pewangi dah pernah letak.... kekadang bercampur bau dgn sambal belacan & kopok lekor pun ye jugak hehehe....

Sekarang kereta eynda berbau buah mangga campur green tea kedai satu barang RM5.... kekadang campur bau kopok lekor hannah.... nasi lemak weekend... ikan bakar & air asam... hehehe....

Tapi eynda memang suka car freshner macam buah mangga tu... ada banyak lagi haruman lain... pernah beli haruman bergambar no smoking macam le ada perokok kat rumah ni hehehe... tapi bau dia best...selalu ada tester sebelum kita beli boleh le bau yg mana kita suka...harga dlm RM6-RM8 eynda pun tak ingat exactly harganyer.... bertahan dlm sebulan kot... tak pernah catat kat kalendar masa tukar haruman hihi....

Tapi ada orang memang takleh ada apa-apa haruman dlm kete.... diaorg akan pening kepala....ada beberapa orang yg eynda kenal macam tu :-)







9 comments:

zarin said...

eynda sama macam hasya suka bau mangga dlm keta tapi zarin plak suka bau lemon :D

mieoney said...

mimie suka gak yg dari jenama tree apa ke tah jenamanye...tp skrg dah susah nak carilah kak eynda...

mangga nie mmg tak pernah nak jmpa nak kena carilah mesti bau lemak2 manis kan..nyum2

ameris said...

best jugak yer.. tetiba bau mangga dlm keta. tp jgn bau durian sudahh...

mau pening nnt.

Tifa said...

tifa suka lavender :) wangiii

Lia said...

mangga.. lia tak penah bau lagi...jakun kejap.. hehee

adarnadzmie said...

pernah letak 2 jenis haruman kete...akhirnya fenin..hehe

Alin Marlini said...

mmmm..mesti rasa macam nak makan mangga jekan kak eynda. Nak try jugaklah..Alin suka kete wangi2..

ratna said...

Kereta mesti ada pewangi sbb kalau xxxxx.....

Bui Junaidi said...

INGATKAN BUAH MANGGA BETUL2 TADI..HEHE..BUI PULAK SUKA WANGIAN LAVENDER..RS TENANG JER BILA DRIVE

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails