Thursday, January 12, 2012

SPK Resort Club Membership Card.


Akhirnyer kami dah ada membership card utk club house... sekarang utk guna kemudahan di clubhouse kena tunjuk kad ni la... contohnyer eynda nak ke gym, bagi kat receiptionist utk validation, eynda boleh swipe masuk dlm gym... no card no gym la hehe...

Hannah yg tecit tu pun ada kad sendiri... kat mana dia nak guna pun tak tau .. maybe utk pegi playground?? Joking hehe...melainkan ada satu tiang utk swipe kad tu then lari naik slide & swing :-D

Ada jugak sticker utk lekat kat cermin kete... bertambah la sticker kat cermin tu kan :-D

Untuk pengetahuan semua, membership cahaya SPK resort club ni jugak dibuka utk orang luar... eynda ada tanya bayaran utk membership tapi eynda rasa sesape yg berminat lebih baik tanya direct di clubhouse... eynda takut nanti tulis kat sini tersilap bagi info pulak then kena tuduh macam2 soal macam2 silap2 kena saman! Hahahaha.... takuuutttt :-p

Tapi yg ni konfirm betul.... sape2 nak join guna gym kat clubhouse, bayaran adalah RM15 utk dewasa per entry... ni utk bukan member ok... ramai jugak kawan2 kat FB yg tanya pasal gym ni... keterangan lanjut sila la contact clubhouse...

Owwhhh info ada kat sini le.. susah2 je eynda explain hahahah....

http://spkclub.spkb.net/facilities_gymnasium.html




Jom! Jom!

10 comments:

Cik Sibuk said...

salam kenal,

eh..dekat dengan rumah lama kita nehh

:)

ibh said...

Fist time dgr kanak2 pun kena ada member card. . Hehehe. . Maybe,dgn cara tu senang diaorg nak control sapa yg keluar masuk club house tu kot

irenedahayu said...

ari tu ayu gi rumah adik ipar kat puncak alam nak keluar ke senawang nampak CAHAYA SPK, teringat terus kat akak. kan best kalo dapat jumpa akak. tapi ayu malus... hihihihihi..

akmadablueberry said...

wahh..macam seronok..nak pegi gym juga di CAHAYA SPK..tp jauh nyerrrrr...=)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

oh bagusnya akak..


rajin bersenam kt gym ya?

eyndayusoff said...

Cik Sibuk... ye ke :-)

eyndayusoff said...

ibh..tu la... mungkin jugak utk security...

eyndayusoff said...

irinedahayu...alahai jgn malu2... akak ni biasa2 aje la hihi..

eyndayusoff said...

akmadablueberry... kalau dekat boleh join ;-)

eyndayusoff said...

Rina... sejak ada gym kat sini memang jadi pengguna tegar gym tu :-D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails