Saturday, January 14, 2012

Kafe Beriani Gam Putra-jaya

Last week kami lunch di tempat yg dah lama kami tak pegi...jauh la dari SPK tapi sebab sedap, pegi jugak..tak ingat bila last makan kat situ... rasanyer sebelum pindah rumah...




Berdekatan UNITEN Cyberjaya...




Jalan masuk dari jalanraya...simpang kecik je... gambar ni snap ke arah jalanraya...nak balik dah baru snap :-D




Nun hujung di sana restoran itu... sape sangka kan... tepi bengkel kete plak tu :-D




Lauk berperiuk-periuk... ayam briyani biasa...ayam briyani kampung... kambing briyani... apa lagi ek...pilih mana satu nak...




Mine!! Yummy.... adeh terkenang-kenang pulak... nasi banyak...penuh pinggan... so makesure perut betul2 kosong masa nak makan kat situ :-)
 
Selalu makan kat sini especially dulu2 duduk kat area Puchong.......
 
Add :tepi uniten
lot sub4 kajang, putrajaya 43000 sepang, selangor
 
 
 
 
 
 
 
 

11 comments:

yanti isa said...

sedapnya ..one day kalau lalu sini sure ajak abg misai singgah

FAIZ FAKHIRIN said...

bestnya...tapi nasi dia cm xnampk ummm la..melekat lekat cm kureng..tp xtahu la..hehe

Alida Ali said...

Dekat je dgn umah...selalu nmpk signboard ni klu kami g putrajaya...x sangka tmpt dia menarik...blh g la lps ni....

Rosmaliza said...

Selalu nmpk tiap kali hntr anak balik Uniten. Lepas ni kena.singgah le...

eyndayusoff said...

Kak yan..alida..rosmaliza... kena try baru tahu sedap ke tak hehe...


Faiz...actually nasi dia tak melekit-lekit pun & tak berminyak macam briyani kedai mamak... kena try baru boleh tahu hehe...

FAIZ FAKHIRIN said...

yeke...mana sedap ngn nasi beriani kat syed bistro...stakat ni faiz mkn kt syed bistro jer rasa betul2 nasi beriani..berasnya lembutt...hehe

Daddylicious said...

baru tahu ni....

j.u.l.i.e said...

pnh mkn skali kt sini...nasinya sedap tp tak boleh abes...byk sgt..

adarnadzmie said...

nampak sedappp...

Bitt (double IS) said...

perghh alamat dia kak semua daerah masuk yer..ape2 pon memang nampak sedap

izzeyda said...

sedap jugak mkn kat sini, penah pegi skali masa ada exam PTK kt uniten..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails