Monday, January 16, 2012

Kisah ATM Machine.

Adehhhh... tengah leka google2 terjumpa gambar ni... teringat kisah lama... masa kecik2 dulu... bila nampak atm machine mesti berkerut-kerut kening berpikir... teruja pun ada... duit boleh keluar dari machine aje... machine tu pulak melekat kat dinding bangunan bank kan... owwhhh mungkin ada pekerja kat sebelah dlm bank yg kirakan duit2 customer & pass thru machine tu... hehehehe.... rupanyer bukan eynda je berpikir macam tu ye.... maka tercipta la gambar lawak ni.... macam ni la pemikiran eynda masa zaman kanak-kanak... Indahnyer zaman kanak-kanak... penuh imaginasi... masih terbawak-bawak sampai dah jadi mak budak ni :-D

9 comments:

ibuhebat said...

haha.. betul lah eynda... ;)

~I'M SHOPAHOLIC~ said...

kak eynda, sy ada komen kat entry bloglist Eynda's Diary.... TQ

adarnadzmie said...

haha... memang betul la tu..kihkih

♥CIK SHA♥ said...

hahah..betol la kak..saye pun pernah jugak pikir macam tu..naif betol..ehehe..

sian org dlm gmbr tu..berpeluh2..takde ekon kot..;p

sisdee said...

klu atm machine tu okay lagi..tapi kita dulu tpkrkan tv..camne leh ada org dlm tv tu muahahahaha

KhaiRin - anies said...

kreatif..tingat cite seorg bdk.katanya mummy dia kaya sbb ari2 amik duit kt dlm dinding hahahah mesin ATM lettew...

norh said...

masa budak2 dulu tak payah pening2 kepala kan..he he

eiza said...

bila anak-anak minta sesuatu dan saya kata belum ada duit akan dibalas oleh mereka, kad tu kan ada...nanti duit keluar la! :P

ALoNa CintamaniszLite said...

Huhu..akak pun sama..mgkn kanak2 skang ni pun mcm tu gak pikir hal ni, hihi.

P/s: timakasih folo blog akak yg tak semeriah blog eynda ni...timakasih sudi berkawan...timakasih..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails