Friday, January 6, 2012

Hannah & Kindy 2012.

Tahun ni kami buat keputusan utk tukarkan Hannah ke kindy lain... new environment... pening jugak la nak pilih kindy mana satu... ada jugak plan nak masukkan ke kindy jauh dari SPK tapi pikir2 balik lebih baik cari yg memudahkan urusan harian....lagipun kalau ada kes emergency rasa lega skit boleh mintak bantuan jiran2...

Akhirnyer kami pilih kindy paling dekat dgn rumah... 5 minit jalan kaki aje... so mama morning walk le pepagi hantar Hannah...


Gambar kredit kepada jiran selorong

Hannah di hari pertama.... dikelilingi dua orang jejaka yg kebetulan dari kindy sebelum ni jugak... so Hannah ada geng hehehe... actually anak2 jiran selorong gak ni... so diaorg memang baik antara satu sama lain....senang citer kan!



So far Hannah nampak seronok kat kindy baru... actually eynda lebih banyak tanya pendapat Hannah dlm memilih kindy kali ni... eynda nak dia betul2 suka dgn suasana kindy.... ada survey kindy lain tapi ada kelebihan & kekurangan jugak la...  hopefully kindy baru ni sesuai dgn Hannah sampai hujung tahun...
 
 
 
 
 

9 comments:

ratna said...

Bagus jugak sis dkt dgn rumah...

Bitt (double IS) said...

hannah dah besar dan sangat cantek

::thexieza:: said...

dekat sangat dgn rumah..
best2!

KhaiRin - anies said...

tgk pic je da tau dia happy!

Mimy Hamid said...

smartnya baju sekolah hana ni...smart lol

Alin Marlini said...

kak eynda..ada yg tak kena ngan blog kak eynda atau alin ek..tulisan semua keluar tulisan jerman..

A~ said...

Eh, apsal tukar kindy, eynda? Btw, uniform baru kindy tu sangat cantuk & anggun. Hope hannah enjoy tpt baru

Alin Marlini said...

Kak Eynda..dah buleh baca..hehehe

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

cumil lah hannah..mcm mat saleh pon ada :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails