Wednesday, January 18, 2012

Duit Syiling Baru.



Jangan gelak ye....

Hari ni 1st time eynda pegang duit syiling baru....

Tadi pegi 7-11... beli suratkhabar... dapat duit baki...

Bila tengok balik baki, ada seketul duit syiling kaler gold...aikkk duit negara mana ni? Kecik jek...

Yg terlintas kat kepala eynda duit syiling Singapore la... amboi amboi mentang2 baru balik dari Singapore kannn....

Boleh pulak pegang duit dua posen tu, tanya kat staff 7-11 tu... " ehhh duit syiling baru ek??" tersengih-sengih.... Mamat tu angguk kepala muka takde perasaan jek... alamak... tengok muka dia macam pekerja asing je.... malu ai... mesti mamat tu kata dlm hati dia... makcik ni duduk kat Malaysia tapi jakun dgn duit sendiri hahaha....tarak kisah ... :-D

Lepas tu bayar pulak coklat Hannah sebab Hannah lambat mintak... dapat lagi dua ketul duit syiling baru sebagai baki...

Alaaaa tahu la mamat tu saja je bagi eynda duit syiling baru padahal ada duit syiling lama dlm kaunter duit dia tu... saje je kannnn.... hehehe... simpan buat koleksi dulu... kita belanja duit lama bagi habis baru guna yg baru... sangguuuppp :-p



** Malu je citer kat orang tapi heyyy... ini la saya hehehehe....





11 comments:

ratna said...

Oooo kaler gold pulak 20 sen tu yer..

♥CIK SHA♥ said...

saye lagi jakun..tak pernah tengok lagi..haha..

*Ms.Serry Shah said...

ooo...kita pun tak penah lagi dapat duit baru ni

sue-ab said...

tak penah dapat lagi tuh...

Cik Sibuk said...

kalo saya pun jakun..cantik gak eh duit baru..

Lia said...

lia tak dpt lg duit syiling baru ni, nasib akak bgtau klu tak bertambah jakunlah lia.. heheheee

hunny d bunny said...

I siap beli kat BNM set RM20, RM10, RM5, RM1 and Syiling...nak simpan as collection

ibh said...

Kak..sue pun ni la first time tengok...Ngeeeee...hadoii ketinggalan jugaaa

mun said...

eh cantik arr..simpan lah kak buat kenangan..hehehe..

M.U.M.M.Y M.I.Q.H.A.E.L said...

nita pon tak penah jumpe lagi..kak eynda untung jugak dah dapat jumpe...:)



ketinggalan jet dah ni...

qaseh johanna said...

sy xpernah nmpk lg..nk gak dpt even seketoi..huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails