Wednesday, December 21, 2011

Singapore Part 5 ( Orchard Road)

Masih citer day 3 dulu ye...

Balik dari zoo, lepas solat Maghrib kami keluar dinner sambil tengok pemandangan waktu malam di Orchard Road... takde banyak nak citer sangat la... snap2 gambar aje dgn deco2 sempena Krismas... Hannah la posing sana sini... siap suruh ambikkan gambar dia kat mana dia suka.... ehhh sape ajar ni? hehehe...


" Mamaaaa.... take picture Hannah kat sini..."



"Kat sini..."



Elephant lagi.........



Jalan-jalan tengok lampu..........



Rasanyer semua yg kat dlm gambar ni tengah tengok lampu2 macam kami jugak hihihi....



Dannnnn lagi elephant!! Dah pernah snap kat sini tapi waktu siang :-p



Alamak lupa ni kat plaza mana satu.......... tengok la kawan Hannah kat tengah2 tu... dia pun dapat tempat duduk sendiri....



Sampai sekarang ini habit Hannah...bawak "foosa" dia keluar jalan-jalan,  kalau masuk restoran nak cari baby chair nak letak "foosa"... haruuu...


Tunggu ayah tapau burger king makan kat bilik hotel.... kat sana paling senang nak makan fast food aje la.... nasi berlauk agak susah nak cari... Adam yg memang kaki makan nasi terasa kesannyer la hehehe....  




4 comments:

zailamohamad said...

bestnya p Singaporeeeeee..Hannah ni comellah..makin besar makin pandai bergaya;)

Zareene Saifuddin said...

eynda,
zareene kalo p spore, selain makan fastfood, kami makan nasi kat food court mall... cari indonesian stall. Kedai wajib pegi adalah Warong M.Nasir..kat Killeney Rd. kalo x silap kat belakang area Orchard Rd. tu... kat situ mmg sedap lauk pauk dia... ala2 masakan padang gitu...

syalinda johari said...

cantiknyaaa Hannah...

Color of mylife said...

cantik semuanya

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails