Monday, December 12, 2011

Holiday!!

Salam semua :-)

Tuan belog akan bercuti di satu tempat selama 5 hari 4 malam.... jap lagi nak bertolak... doakan semoga dipermudahkan perjalanan ye... nanti balik tuan belog citer pasal percutian... citer yg sebelum ni pun banyak terperam hehe... busy sangat2!

Kalau la terjumpa tuan belog di "tempat itu " nanti sudi2 la tegur ye...kalau tuan belog kenal konfirm tuan belog yg akan tegur dulu... kalau tak rasa segan/malu le hehe...

Ok nak bersiap-siap dah..jap lagi teksi datang ambik bawak pi LCCT....

Insyaallah kita jumpa lagi nanti...muahhhhsss!! *wink*

9 comments:

Pretty Ryna said...

bestnya akak bercuti..insyaAllah....semoga selamat sampai n selamat balik...apa pun enjoy ek kak your holiday with lovely family :)

♥MAMASYAZA♥ said...

have a nice holidayyy

Zefa NorAsmara said...

Selamat bercuti buat Eynda sekeluarga.. :D

mimie1678 said...

selamat bercuti tuan belog!

Kakzakie said...

Moga selamat pergi dan kembali. Selamat becuti..

Yan said...

nak ke mana tu Eynda? lama tu..

Jiejah @ Iza said...

hepi holiday eynda :-D

yana lyana said...

selamat bercuti :)

Cik-Anne @ Arjuna said...

enjoy ur cuti kak...bestnyer...salam kenal dari Cik-anne.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails