Thursday, November 10, 2011

Spritzer Mini Dispenser.




Cute tak?

Semalam pegi Giant, tetiba ternampak mini dispenser ni... menarik... setelah dipikir-pikir dihitung-hitung dikaji-kaji, eynda rembat sebijik. 

Tak pernah nampak dispenser ni sebelum ni....memang tercari-cari produk yg memudahkan kami minum air masak... maklum la kat rumah takde water filter... lagipun yg ni sangat mudah, ringkas, murah & berbaloi... tak payah susah2 cuci atau tukar filter...just beli air botol je ganti.

Harga utk dispenser plus air tu tak sampai RM50. Air botol tu harga RM10++. Kandungan 9.5 liter plus extra 1.5 liter. Kalau botol kecik skit 6 liter harga RM5.00.

Ketinggian bila dah siap pasang anggaran 59cm-60cm ye... just nice utk dapur eynda yg kecik tu :-D

Lega dapur semakin kemas... sebelum ni botol air penuh atas kitchen cabinet sebab simpan air masak :-p

Lepas ni plan nak beli produk utk simpan air panas pulak so tak payah guna kettle setiap kali nak guna air panas.

Jangan le gelak ye... rumah eynda baru nak ada benda-benda macam ni hihihi....





16 comments:

IxoR@ said...

tak de nak gelak pun kak...

ini keperluan.

sy pun tak de lagi tau... pun masih kekal dengan berbotol-botol....

hehehehe...

$$ said...

nak beli jugak la.. TQ kak, for the info.

Pretty Ryna said...

best jugak ni letak kat umah satu......

eda_ej said...

comey je.. nak rembat satu gak la.. kat sume giant ade jual kan.. =D

Delimasari said...

cute - nk cari juga

suhailas said...

masa post kt FB sue da berkenan...tp sebok sikit tuu yg xsempat nak tanya...but nice kaaa...sama lee kita dapur kecil....senang nak organise

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow...follow pakjoe blk tau hahaha

Mimy Hamid said...

kak eynda sy berminat...nak beli jugak....kat mana mana giant ada ke?? tq yer info

eynda said...

$$...sama2...

eynda said...

Pretty Ryna... beli jangan tak beli :-)

eynda said...

eda_ej... try cari..mesti ada kot..

eynda said...

Delimasari...sila...sila... :-)

eynda said...

sue...ye la dapur kecik kalau banyak barang remeh temeh rasa sesak...biar praktikal ;-)

eynda said...

pakjoe..trima kasih follow blog ini... Insyaallah eynda balas kunjungan...

eynda said...

mimy...akak rasa semua giant ada kot sebab kedai2 biasa pun ramai dah jumpa :-)

niSamiR said...

Boleh tau mat giant mana awak beli?tq

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails