Wednesday, November 23, 2011

Samsung 9 Series Laptop.



Gajet tambahan konon-konon senang la nak berinternet di rumah (tingkat bawah) memandangkan semua pc kat tingkat atas....

Hhhmm... so far baru sempat guna 2-3 kali... tu pun paling lama sejam... masa tak mengizinkan... konon senang la nak update blog, tak payah lepak kat tingkat atas kan... berangan dulu la... :-D

Btw, tq hubby coz tukar hakmilik laptop ini kepada nama pemiliknyer tuan belog ini hehe... hubby rasa dia jarang guna & lebih suka guna ipad dia... kan...kan... soooo...dia hadiahkan le laptop ni kepada wife dia yg kononnyer nak aktif berblogging nihhhh... nak kumpul duit banyak2 dari nuffnang la konon....padahal... hhmmm... mimpi dulu la ye.... :-D

Review pasal laptop ni... best! Keterangan lanjut boleh la cari di google dot com :-)





9 comments:

Yan said...

best tu Eynda..kena rajin lah lepas ni..

farra8979 said...

nipisnya...

Nigina said...

perghhh..cunnnnya.. nipis

Pen Biru said...

pastikan setiap hari ada entry yee

Pretty Ryna said...

smart la kak eynda...hitam itu menawan

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

comel aje, nipis lak tu..
pasni blogging sokmo la yer..
heheheh.. =D

♥MAMASYAZA♥ said...

wahhhh nipisnye...mesti best ni

Mrs. Lady's Stylo said...

Salam buat semua stylo ladies di sini (:

Blog yg sgt sesuai utk PENCINTA HANDBAGS! Banyak handbags menarik & stylo serta tips berguna.

Kunjungi kami di http://mrsladysstylo.blogspot.com/

TQVM! (:

Alin Marlini said...

cun...pehni sambil masak2 pun leh updtae blog kak..hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails