Thursday, November 24, 2011

Emergency Chocolate.

Lately eynda suka makan coklat. Mungkin sebab dah lama tak pegi gym, eynda perlukan sesuatu utk selalu rasa tenang ... pegi gym memang best coz yg eynda perasan kita akan jadi tenang & gembira disebabkan endorphin hormones dikeluarkan ketika workout. Tapi sebulan dua ni terpaksa stop ke gym kerana ada hal yg tak dapat dielakkan...

Sampai la satu ketika eynda rasa nak borong coklat banyak2 utk dapatkan instant endorphin hormones hehehe....terlalu desperate masa tu maybe sebab dugaan2 yg datang sebulan dua ni... iye memang eynda borong coklat banyak jugak la...dan pada masa yg sama jiran eynda belikan eynda coklat emergency ....memang sungguh emergency :-p


Packaging buat eynda teringat kat hospital............




Yeaaaa...who cares huh.... saat2 emergency memang tak payah kira kalori...


Citer pasal emergency coklat ni....sangat sedap tau... dan kalau dah bukak packaging dalam tu kena makan laju2....kalau tidak, coklat tu cepat cair.... heavennnnn.....sape2 nak try boleh la beli kat Chocolat World di KLCC... macam pernah nampak kat cawangan di IKANO...harga sekotak tu RM12.90...

Legaaaa dapat makan coklat... eynda bukan la penggemar coklat sangat...tambah2 bila rajin ke gym sebelum ni ...memang tak minat langsung dgn coklat. Tapi apa dah jadi sekarang.... apa-apa pun coklat... hidup coklat!


** Terus terbayang mashmallow/banana dipdip dlm coklat cair...yummeehhh....







8 comments:

farra8979 said...

alamak, bila akak cakap bukak kotak terus kena makan, tetiba leh imagine... sedapnya...

Masni Syafie said...

baru tadi makan strawberi dip coklat...sedap..love it.. =)

Chik Na said...

chik na suka bangat coklat...sentiasa ada stok kat rumah :)

Cik Firus said...

cik firus mmg hantu coklat..mmg x tolak kalo ade orang kasi coklat..btw kt mane nk beli coklat ni??? nk jugak coklat ni :)

ibh said...

Akak..ingat kan sue ja yg gila mkn coklat time ni..Minggu ni sue asyik nak makan coklat saja..coz mood tgh tak bp ok..pala asyik ingat coklat ja..Terapi yg bahaya tuk diet..hihihi..

Lady Ija said...

Coklat yang paling sedap pada tekak saya adalah DAIM... Emergency coklat tak pernah rasa lagi...

Mimy Hamid said...

kak sedap eh...camner ek rasa nya..dark choc ke??

ratusiput said...

ratu mmg suke coklat tp takla selalu.suke kemam2 kalau mkn coklat tu.nikmat tak terhingga.lg satu coklat terapi mengantuk.kalau mengantuk kat opis dulu mmg kemam2 coklat.nanti segar bugar mata.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails