Friday, November 11, 2011

Aidil Adha 2011.

Baru nak update kisah Aidil Adha... takde citer sangat...sambut sederhana aje tapi gambar wajib ada :-D So layan gambar aje la.... bertolak balik ke utara 8am... sampai kampung dlm 2pm sebab highway sesak tapi tak kronik. Tak sangka ramai yg pulang ke kampung halaman utk sambut Aidil Adha... bagus la tu... selagi boleh pulang ke kampung, pulanglah ;-) Pas tu singgah 2 RNR... sampai sg petani hubby cuci kete dulu so jadi le 6 jam perjalanan kami...kira ok la tu :-)



Eynda , anak sedara & mertua....




Sedondon kami hehe....




Ehem ehem.... posing gaya baru... tak payah rapat2... :-p




Anak sedara, Hannah & eynda.... banyaknyer gambar eynda kan hehehe.... tahu takper :-D




Hannah dgn kakak Barbie :-)




Luv u Hannah!!




Tengahari Aidil Adha kami pulang ke rumah mama eynda pulak...."dua pupu" bawak baby dia datang rumah mama....maybe ada yg ingat raya Aidil fitri lepas Adam ada bergambar sambil pangku baby...haaa...baby ni la... baby Airish :-)




Ni abang Airish... usik2 dia...nak ambik adik bawak pegi KL...cepat2 dia nak pegang adik dia... sayang adik ye :-)



Cian nangis2......tapi kejap2 aje....nangis2 manja :-)




See...dah gelak2 sebab kena acah...comelnyer :-)




Keesokkan harinyer kami kena balik ke shah alam dah le... tak cuti panjang...oleh itu mari kita berposing.....




Sepanjang perjalanan adalah hujan....hujan....hujan.....




Dan highway adalah sesak...sesak... dan lagi....dan lagi....dan lagi....bersabar dan bertabah aje la....lain kali balik kampung naik kapal terbang tapi tak best sebab sampai kampung dah "patah kaki"..... so sesak pun sesak la...

Bertolak dari sg petani 3.30pm...sampai kat rumah 11.45pm!!! Tapi alhamdulillah walaupun highway sesak, perjalanan dipermudahkan.... biar lambat asal selamat.... :-)


7 comments:

MommyCT said...

Lamanya jam....baguslah eynda ni, sentiasa ada gambar utk tatapan pembaca. Gambar pun semua cecantik.
Kakak Barbie tu mcm model lah.

aanie said...

kak eynda, sy pun balik sg petani...jammed teruk kan...

Chik Na said...

raya haji tahun ni tak sempat balik kedah, hubby cuti pendek jerk..

Yan said...

akak lak dah hampir 10 tahun raya haji di lembah kelang.. mak ayah yang mai sini..

Lady Ija said...

cantiknya kereta tu... :)

~najwa~ said...

fuhh, nasib baik kami melawan arus, xdelah jammed...

ArELeEz said...

kakak barbie tu comellah! ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails