Friday, November 11, 2011

Rabu Penuh Kata-Kata....


Rabu lepas ke Bukit Jelutong....




Beli kasut utk basahan.....





Balik SPK singgah playground.... bagi Hannah hepi skit... dia murung kebelakangan ni....





Senyuman terpaksa...





Walau masih cerah, bulan nampak menyerlah.... sayang nikon eynda tak dapat zoom dekat2... 




Abang Adam pulak terjun pool... 30 minit pun jadi le... jom balik cepat...dekat nak Maghrib...




Ke BJ singgah Dominos Pizza...tapau utk dinner... eynda tak memasak lately...




Ubat demam...batuk...sakit tekak... utk Hannah.... ini resit ke 3!!




Ni le pasalnyer ke Bukit Jelutong rabu petang tu... Hannah demam sejak Ahad petang...iaitu petang Aidil Adha... rasanyer sebab dia terkena hujan... biasa la main2 kat rumah atok dia....baruuu je baik demam masa buat besday party tu...dah demam pulak... tapi demam dia on & off... kat rumah demam...jumpa doktor suhu normal..balik rumah malam demam pulak... mama konpius tau...




Malam tu bulan sangat cantik.... ditemani sebutir bintang.... dah lama eynda tak nampak bulan & bintang di langit... atau mungkin eynda dah jarang mendongak ke langit :-D




Serba sedikit yg berlaku rabu lepas.... hari ni Hannah dah tak demam....cuma batuk dia menjadi-jadi... dah 2 hari tak pegi kindy... next week pun belum tentu... lagipun seminggu aje sekolah dah nak cuti... tengok keadaan dia... Hannah murung dari isnin lepas.... semalam baru nampak dia senyum sengih... baru nyanyi sikit2...baru nak sembang2... petang2 memang kena bawak dia pegi playground walau sibuk cemana pun... utk elakkan dia stress asyik lepak dlm rumah je kan...nak buat cemana... kekadang mama sibuk banyak keje nak kena uruskan dlm rumah... kalau ada pembantu lain le kan hehehe....




5 comments:

alyyani said...

alahai, hannah demam lagi? nanti dah sihat ajak mama bawak pegi holiday eh :)

eynda said...

Alyyani...haaaa...mama pun memang perlukan holiday :-p

zailamohamad said...

sian Hannah, moga cepat sembuh ya..kalau dekat boleh ajak Husna main sama Hannah;)

sisdee said...

cpt2 smbuh ek hannah..auntie pun baru jek nk baik nie :)

ArELeEz said...

kesian hannah.. semoga hannah cepat sembuh, ye! buleh la senyum lebar2 & nyanyi2! ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails