Thursday, September 22, 2011

Raya Bersama Zainal Abidin Hassan.



Satu hari dapat jemputan rumah terbuka sempena raya yg belum habis2 lagi ni.... jiran selorong aje... kebetulan hari tu kami keluar dari SPK dulu.... on the way balik rumah nampak seseorang di luar rumah jiran tu... Adam dah excited!!!

Dah sampai rumah jiran tu apa lagi... Adam hepi betul la... jumpa idola dia lagi... dah lama tak jumpa sebab dah lama jugak tak ke Lagenda 17. Adam & kawan dia tu, nama Adam jugak (Saiful Adam)... kemain lagi bersembang dgn uncle Zainal... bila citer kat paklong Adam pasal Adam sembang2 dgn uncle Zainal, paklong Adam pun heran... sembang apa dgn uncle Zainal tu? Hmmm...mama dia sendiri tak tau hehehe....Adam memang senang mesra dgn sesape pun... kat SPK ni dgn uncle2 dia boleh sembang2...dgn aunty2 dia boleh sembang... dgn member sebaya normal lah... dgn babies pun dia boleh join sembang kekekeke.... esok besar nak jadi apa ye Adam?

Nasib baik mama Saiful Adam bawak henpon... boleh gak snap gambar ni. Mama Adam Hafiz beraya dlm SPK tak bawak henpon hihihi...pemalas... pas tu balik rumah mesti ada missed call :-p

Hannah pun ok je dgn uncle Zainal... maklum la anak dara sorang ni kekadang moody... tak semua orang dia boleh rapat....

Sebenarnyer Zainal Abidin Hassan ada kena mengena jugak dgn jiran eynda tu... sebab tu dia ada kat situ...datang dgn family...

Uncle Zainal dah tanya Adam... kenapa dah lama tak datang restoran dia...ok nanti kita pegi ye Adam :-)




5 comments:

Ijah EmoTemo said...

wah! mesti happy sgt ni adam! :P

Ya ALya said...

suka la adam.........

kasihredha said...

sure dam suka dpt bgambar dgn idolanya

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

hannah kene pelok la...
awww...
heeee...

noradzlina.kamdani said...

sgt mesra org nye ye zainal abidin tu...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails